Sidan uppdaterades senast den 3 maj kl. 10:30

På denna sida vill vi informera om hur vi på Go Alpin planerar att genomföra våra resor, med tanke på den rådande situationen med COVID-19.

Har du frågor är du alltid välkommen att ringa 040-235010 eller skicka ett mail till info@goalpin.se .


Information till dig som läsare!

Vi vill belysa att det du kan läsa på denna sida kan förändras över tid. Kraven från myndigheterna i Sverige och på resmålet ändras hela tiden. Ibland görs lättnader och ibland skärps kraven. Go Alpin tar inte ansvar för om information på denna sida inte är 100% uppdaterad. Se detta som en vägledning. Go Alpin följer alltid alla regler, krav och lagar från Svenska och lokala myndigheter och senast 7 dagar före avresa kommer du få detaljerad information om just din resa.

Skidresorna 2022

I takt med att välden så smått öppnar upp lite här och var och att vaccineringen ser ut att bli klar till hösten, tror vi att skidresorna kommer kunna arrangeras som vanligt. Det är för tidigt att informera om eventuella restriktioner just nu. Vi återkommer om detta när vi närmar oss vintersäsongen. 

Vin- & vandringsresorna 2021

Vi planerar att genomföra dessa resor, men har ännu inte börjat ta emot några bokningar. Vi vill först se att Italien öppnar upp sitt land för turismen. Via nyhetsmail kommer vi informera när det blir möjligt att boka resor. Ni kan också skicka en intresseanmälan via mail.