Alleghe (IT)

Vackert skidområde med perfekt läge

Denna mycket trevliga italienska skidort är ett säkert kort för skidnjutaren som gillar varierad skidåkning, samt för familjen som har små eller stora barn. När snön vräkt ner på natten är man dessutom helt ensam i off-pisten. Alleghe ligger intill ett av Dolomiti Superskis mysigaste skidområden med underbara omgivningar och byns egna skidområde är på 80 km pist. Det är större än Sveriges största. Området, som har många långa, breda, härliga skogsbackar, ligger dessutom med perfekt startpunkt för en del av Dolomiternas vackra skidutflykter. Vill man ha ännu mer skidåkning tar man en skidbuss på 20-25 minuter. Då har du ytterligare 500 kilometer sammanhängande pist framför dig! Med en kort transfer på endast två timmar från Venedig och Treviso, tar man sig snabbt till den charmiga lilla byn som ligger vackert vid en sjö. Här har vi på Go Alpin många trevliga hotell att välja bland. Vi har varit här sedan starten 2004 och majoriteten av våra gäster kommer tillbaka år efter år. Hit ska du åka om du vill ha mängder med underbar skidåkning till ett förmånligt pris.

Pris från:
6 990:-

Paketpris: Buss- eller flygresa, transfer, boende med frukost- eller halvpension, 6 dagars liftkort samt reseledarservice.

Boka resa

Skidåkning

Alleghes skidområde heter Ski Civetta och erbjuder 80 km underbara och välpreparerade pister. Området passar perfekt för både familjer och livsnjutare, som gillar varierad skidåkning och god mat i backen. I de mysiga skogspisterna kryllar det av trevliga bergsrestauranger med stora uteserveringar. Skidområdet lämpar sig bra för barn, som ska lära sig åka skidor, då det finns enkla barnbackar med sitt- och släplift vid det stora skidtorget Pian de Pezze. För dig som gillar att åka i breda röda och blåa pister, samt varva skidåkningen med avslappnande pauser räcker området tillräckligt för en vecka. Vill du istället ha ännu mer skidåkning ligger Alleghe perfekt placerat i det stora Dolomiti Superski med sina 120 mil pist och du kan därmed enkelt ta dig ut i världens största skidområde. Att du åker skidor i Dolomiternas vackraste vyer och äter god italiensk mat på berget, får du på köpet.

Skidområdet med de stora möjligheterna och inga liftköer

Ski Civetta ingår i det stora Dolomiti Superski. Om inte Alleghes 80 km pist är tillräckligt för dig, kan du enkelt ta dig vidare till det stora skidområdet med en skidbuss. Skidbussen kostar ca 8 euro t.o.r. eller 10 euro för ett veckokort. Med veckokortet får du åka så mycket du vill. I Dolomiti Superski kan du välja mellan 1200 km pist med en stor variation av åkning och många härliga utflykter. Alleghe är dessutom en perfekt startpunkt för utflykten Grande Guerra. Du kan även med enkelhet åka Sella Ronda med start från Alleghe. På detta resmål kan du välja tre olika typer av liftkort beroende på vilken sorts skidåkning du vill ha. I våra priser ingår alltid 6 dagars liftkort i Alleghe, men du kan enkelt uppgradera ditt liftkort till ett kombinationskort som heter 4+2 (4 valfria dagar i Alleghe och 2 valfria dagar i hela Dolomiti Superski). Eller uppgraderar du till det stora liftkortet, som ger full frihet i hela Dolomiti Superski alla 6 dagarna.

Sella Ronda

På en och samma dag kan man ta sig runt det stora bergsmassivet Sella. Man förflyttar sig ca 50 km i underbart vacker miljö. En del härligt trötta ben mot eftermiddagen kan du också räkna med. Vi passerar som ett pärlband bland annat Canazei, Campitello, Selva i Val Gardena, Colfosco, Corvara och Arabba utan att åka samma pist två gånger. Denna runda kan man åka på två håll. Antingen följer man de gröna eller de orangea skyltarna. Med våra guider åker vi vanligtvis det orangea varvet eftersom att detta innebär fler underbara pister och mindre liftåkning. Här lunchar vi vanligtvis på vårt favoritställe Piz Seteur som erbjuder god mat, ljuvlig utsikt och sköna solstolar.
Busskostnad från Alleghe till Malga Ciapela (Marmolada) kostar ca 8 euro t.o.r. Ingår ej i resans pris.

Grande Guerra

Denna heldagsutflykt går i fotspåren av första världskriget, som till stor del utspelades bland bergen i Dolomiterna. Grande Guerra betyder just första världskriget på italienska. På en och samma dag transporterar vi oss totalt 72 km. Dagen börjar med att vi tar oss från toppen av Alleghes högsta berg, ner via den bredaste pisten till byn Pescul. Där ifrån åker vi vidare i en skidbuss som tar oss i riktning mot Fedare. Längre fram, precis intill den gamla OS-byn Cortina, ligger bergstoppen Lagazuoi. Därifrån går en pist som är utnämnd att vara en av världens 10 vackraste nedfarter, Hidden Valley. Ta kameran med dig, för här är naturupplevelsen total! Vi skidar vidare ner i dalen och där är det dags för nya upplevelser. Här ska vi tolka bakom muskelstarka ardennerhästar för att ta oss fram till backarna kring Arabba. Därifrån skidar vi sedan förbi glaciären Marmolada för att ta oss hem till Alleghe igen. Denna utflykt är ett absolut måste för dig som älskar kombinationen av toppklassig skidåkning och fina vyer!
Busskostnader och hästkostnader på totalt ca 9 euro. Ingår ej i resans pris.

Marmolada

Denna 3 343 meter höga glaciär ger dig skidåkning du sent kommer glömma! Efter endast 20 minuter bort med skidbuss, är du redo att ta de tre kabinerna upp till toppen. På vägen upp, efter att vi tagit den andra kabinbanan, kan du passa på att besöka Europas högst belägna museum som visar föremål och bilder från första världskriget i Dolomiterna. Väl högst uppe på toppen finns Madonna grottan. Här har Påven varit och välsignat berget. När det väl har blivit dags för att knäppa pjäxorna och spänna på sig skidorna har du 1,2 mil pist framför dig, hela vägen ner till dalstationen. Innan du tar dina första skär ner från den höga glaciären rekommenderar vi dig att ta några foton. Denna utsikt över Dolomiternas dramatiska landskap får man inte någon annanstans!
Busskostnad från Alleghe till Malga Ciapela (Marmolada) kostar ca 8 euro t.o.r. Ingår ej i resans pris.

Serrai di Sottoguda

I den gömda ravinen, Serrai di Sottoguda, är inte skidåkningen i fokus. Här har du chans att istället få en naturupplevelse utöver det vanliga. Om du följer med våra guider på utflykten till Marmolada, kommer vi därefter skida ner i ravinen, som har sin början i Malga Ciapella. Ravinen är cirka 30 meter bred och alldeles ovanför ditt huvud reser sig upp mot hundra meter höga bergsväggar. Se upp för modiga isklättrare som tar sig upp för de vackert frusna vattenfallen. Genom den kilometerlånga ravinen går en smal transportsträcka och vi glider bland annat förbi ett litet kapell. Som en avslutning på utflykten äter vi lunch på en mysig restaurang i byn Sottoguda, som ligger precis vid ravinens mynning. En mycket trevlig utflykt som garanterat kan förstärka din semesterupplevelse.
Busskostnad från Alleghe till Malga Ciapela (Marmolada) kostar ca 8 euro t.o.r. Ingår ej i resans pris.

Pistkartor

Då du bor i Alleghe har du hela 580 km pist att välja bland. Ski Civetta med sina 80 km pist är ortens egna område, men du kan enkelt utforska nya backar i resten av Dolomiti Superski kring Arabba. Här finns de pistkartor som du kommer ha nytta av under din resa hit. De olika områdena bildar tillsammans stora delar av det enorma Dolomiti Superski.

Ski Civetta

Alleghes eget skidområde. En ägglift från byn tar dig upp i systemet.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Arabba

Bor man i Alleghe kan man enkelt ta sig till Arabbas skidområde. Bussar avgår ungefär varje halvtimme till glaciären Marmolada, som ingår i Arabbas skidområde. Här är en överblickskarta över Arabba och de intilliggande dalarna. Man ser bland annat glaciären Marmolada, det enorma bergsmasivet Sella och dalen Val Gardena.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Canazei & Campitello

Dessa områdena ligger på andra sidan det stora passet, Pass Pordoi, som skiljer Canazei och Arabba åt. Här åker vi bland annat då vi åker Sella Ronda.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Val Gardena

Dalen ligger på andra sidan Sella jämfört med Arabba. Här finns bland annat världscupsbacken från världscupen som hålls en gång varje vinter i Val Gardena.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Corvara

Arabbas granndal. Dalen är känd för sina flacka och glassiga backar. Här finns även den kända Stenmarks-backen Gran Risa.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Skiduthyrning

I Alleghe är det billigt med skidhyra. Vi hyr på C. Elle Sport, som har en sportaffär mitt i byn och skiduthyrningen har de nära liften. De har bra service och mycket bra utrustning till superlåga priser. Här kan du hyra både skidor, snowboard och hjälmar. Det finns två skidpaket att välja mellan. Du kan välja ”Solo Sci”, som innebär endast skidor och stavar, eller ”Completo”, som innebär pjäxor, skidor och stavar. Våra guider finns på plats för att hjälpa er med uthyrningen.

Skidhyra behöver man inte anmäla
Skiduthyrning behöver man INTE föranmäla. Då vi vet hur många som ska hyra varje ankomstdag meddelar vi uthyraren detta. Vi räknar ut detta genom att se hur många som inte bokat skidfrakt på flyget. Vi berättar vilken tid vi kommer så ha de gott om personal på plats för att lösa detta smidigt.

Go Alpins resenärer har 10% rabatt på alla priser nedan. Går ej att kombinera med andra rabatter.

Solo Sci - skidor och stavar, 6 dagar, avser 2019/2020
Junior  80-120cm         32 €
Easy                              50 €
All round                      61 €
Advanced                     89 €
Top race                        110 €
Excellent (Stöckli)         145 €
Snowboard (utan boots) 59 €
Hjälm                               12 € (gäller vid hyra av skidor. Annars 28 euro)

Completo - pjäxor, skidor och stavar, 6 dagar, avser 2019/2020

Junior  80-120cm        42 €
Easy                              66 €
All round                      77 €
Advanced                     115 €
Top race                       136 €
Exclusive (Stöckli)         171 €
Snowboard                  79 €
Hjälm                               12 € (gäller vid hyra av skidor+pjäxor. Annars 28 euro)

Priserna för komplett är med ”regular boots”. Lägg till ca 1,5 euro/dag för ”Advanced boots”.

Service ca-priser:

Vax 7 €
Kanter 15 €
Vax + kanter 20 €
Full service 40 € (även belag)

Skidskola

För dig som behöver slipa på tekniken eller har barn som håller på att lära sig, finns det mycket bra skidskola i Alleghe. Vi rekommenderar Scuola Sci & Snowboard Alleghe Civetta, som har duktiga instruktörer och bra priser. Det finns både privatlektioner och grupplektioner för såväl vuxna som barn.

Privatlektioner

Nedan syns ca-priserna för privatlektioner. Priserna är desamma för både barn och vuxna. Lektionerna varar i 55 minuter.

Tider                     9.00 – 16.00    
2018/2019          42 €                    +10 € för ytterligare en person   
                          

Grupplektioner för barn

Grupplektioner passar bra för barn då lärarna låter barnen åka skidor tillsammans på ett lekfullt och roligt sätt. Lektionerna är måndag, tisdag, onsdag och fredag mellan 10.00 – 12.45 samt torsdag mellan 10.00 – 15.00. På torsdagen äter barnen lunch tillsammans med läraren men lunchkostnaden ingår inte i priset. Veckan avslutas vanligtvis med en skidtävling.

Pris: 160 € per person

 

Du bokar skidskola direkt hos skidskolan. Du finner deras kontaktuppgifter här>>

Liftkort ingår

Liftkort ingår

När du bokar din resa till Alleghe ska du välja vilket liftkort varje resenär ska ha. Detta görs genom ett enkelt knapptryck i bokningen. Du väljer om någon i sällskapet är senior, junior eller barn samt vilket av de tre olika liftkorten som ni vill ha. Beroende på ditt val blir det rabatt eller tillägg på resans pris. 

Ålderskrav på samtliga liftkort vintern 2021-2022 är:

 • Barn, född efter 1 dec 2013
 • Junior, född efter 1 dec 2005
 • Senior, född före 1 dec 1956

Ej liftkort: alltid -2500 kr

 

Liftkort för Alleghe
Liftkortet är inkluderat i resans pris. I samtliga resor till Alleghe ingår ett 6 dagars liftkort för Alleghes eget skidområde på hela 80 km pist.
6 dgr Alleghe vuxen: ingår i resans pris
6 dgr Alleghe barn: -2500 kr
6 dgr Alleghe junior: -800 kr
6 dgr Alleghe senior: -200 kr

7 dgr Alleghe vuxen: 200 kr
7 dgr Alleghe barn: -2500 kr
7 dgr Alleghe junior: -700 kr
7 dgr Alleghe senior: -100 kr

4 + 2 och 5 + 2
Du kan uppgradera ditt liftkort till ett kombinationskort 4+2 (sex dagar totalt) eller 5+2 (sju dagar totalt). De 4 eller 5 dagarna gäller liftkortet i Alleghes skidområde. De 2 övriga dagarna kan du spendera var du vill i hela Dolomiti Superski.
4+2 vuxen: +300 kr    
4+2 barn: -2500 kr    
4+2 junior: -600 kr     
4+2 senior: +/- 0 kr    

5+2 vuxen: +500 kr
5+2 barn: -2500 kr
5+2 junior: -500 kr
5+2 senior: +200 kr

Dolomiti Superski
Vill du ha alla möjligheter att kunna åka på fantastiska utflykter varje dag ska du välja ett Dolomiti Superski-liftkort. Då kan du åka var du vill i hela Dolomiti Superski alla dina 6 eller 7 skiddagar.
6 dgr Dolomiti Superski vuxen: +600 kr
6 dgr Dolomiti Superski barn: -2500 kr
6 dgr Dolomiti Superski junior: -400 kr
6 dgr Dolomiti Superski senior: +300 kr

7 dgr Dolomiti Superski vuxen: +800 kr
7 dgr Dolomiti Superski barn: -2500 kr
7 dgr Dolomiti Superski junior: -300 kr
7 dgr Dolomiti Superski senior: +500 kr

Liftkort för 7 dagar är möjligt då man väljer bussresa, reser med egen bil eller har en hemresetid med sen flygavgång. Vi lämnar Alleghe ca 4,5 timmar före flygets avgång.

Hemreseinformation

På denna sida kan ni läsa vilken tid transfern till flygplatsen avgår. Läs noga då vi kan ha flera olika transfers från just ditt hotell. Betala turistskatten och ev. rumsnota i receptionen kvällen innan avresa. 

Checka in redan dagen innan på resp. flygbolag via dessa länkar:

SAS>>

Lufthansa>>

SWISS>>

Informationen avser hemresa lördagen den xxxxx

 

Sporthotel Europa

 • Avresa med KLM till Kastrup (tidigare SAS). Transfern avgår kl. 13.40 utanför hotellet vid sjön.
 • Avresa med AirFrance till Landvetter (tidigare Lufthansa). Transfern avgår kl. 10.00 utanför hotellet vid sjön.  

Hotel Garni Esperia

 • Avresa med SAS till Kastrup. 
 • Avresa med SWISS till Arlanda. Transfern avgår kl. 
 • Avresa med Lufthansa till Landvetter. Transfern avgår kl. 

Hotel Alle Alpi

 • Avresa med SAS till Kastrup. Transfern avgår kl. 
 • Avresa med SWISS till Arlanda. Transfern avgår kl. 
 • Avresa med Lufthansa till Landvetter. Transfern avgår kl. 

Hotel La Nava

 • Avresa med SAS till Kastrup. Transfern avgår kl. 
 • Avresa med SWISS till Arlanda. Transfern avgår kl. 
 • Avresa med Lufthansa till Landvetter. Transfern avgår kl. 

Veckoprogram

Du kan inte skapa din skidsemester på egen hand, lika bra som med hjälp av oss. Vi tar hand om er och tipsar om de bästa pisterna oavsett om du åker med våra guider, eller på egen hand.

Vårt väl tilltagna veckoprogram tillsammans med våra trevliga guider skapar möjligheten för dig att få ut så mycket som möjligt av din skidåkning och få en oslagbar semester. Vi åker allt ifrån långa skidsafarin till mindre pistvisningar. Du behöver inte vara proffs för att hänga med på våra utflykter, men vi förutsätter att du kan ta dig ner för röda pister i hyggligt tempo. Vid strålande solsken och lediga solstolar är fikapauser obligatoriska. Förutom underbar skidåkning är det mycket trevligt att åka tillsammans med andra resenärer i grupp.

Veckoprogrammet gäller veckorna 7 till 10 och är preliminärt och kan ändras en del beroende på väder och vind, samt antalet resenärer på orten. Övriga veckor har vi ej reseledare på plats i Alleghe. 

 


 

Veckoprogram vintern 2021

Veckoprogrammet är preliminärt och kan eventuellt behövas förändras med tanke på den aktuella COVID-19 situationen. Förändringarna kommer ske genom förbättringar.

Ankomstdag

Ankomst till hotellen.
Skiduthyrning på C. Elle Sport. kl 17.30- 18.00

Dag 1

Skiduthyrning på 8.30-9.00 C. Elle Sport för resenärer som anlände sent på ankomstdagen. 

Pistvisning i Ski Civetta. Samling på toppen av berget Col di Baldi klockan 10:00. Åk gärna några åk innan.
Det tar 20 minuter att ta sig upp dit med 2 äggliftar.
Afterski samt informationsmöte på Birreria Esperia, mittemot liften kl. 16:00. 

Dag 2

Idag åker vi Skitour Sella Ronda. 42 km skidåkning på en och samma dag. Låt dig inte skrämmas av sträckan, denna utflykt kan nästan alla följa med på. Det krävs bara att du kan ta dig ner för en röd pist i hyggligt tempo. Skidbussen till Malga Ciapella avgår klockan 08:07.

Dag 3

Fri åkning

Dag 4

Marmolada, eventuellt en tur till Arabba beroende på väder och vind.

Dag 5

Slipp köerna vid Lagazuoi och åk med oss i vår egen buss!
Heldagsutflykt till Hidden Valley, Cinque Torri, Cortina, hästtolkning och afterski på l'Murin i Corvara!
Vi avslutar med "tung afterski" på L´Murin i Corvara. Lugnare afterski finns mitt emot på flotta Hotel La Perla.
Samling vid turistbyrån (nära kyrkan) klockan 08.10. Bussen avgår 08:15 prick!
Hemkomst till Alleghe ca 18:30.
Kostnad 25 Euro/vuxen, 15 Euro för barn och juniorer. Hästtransport och samtliga bussresor ingår.

Dag 6

Gemensam pizza-lunch på Fontanabona ( Rödvita tältet, på baksidan i solen.)  Här får du en riktig italiensk piza bakad i gammaldags ugn. Välkomna 12.15. Vi har bokar bord till er, om ni anmäler er till Anders senast dagen före!

Hemresedag

Fri skidåkning för er som har sen avresetid.
 

Busstidtabell Alleghe - Marmolada 2020

 Uppdatering för 2021 kommer när säsongen är igång.

Bussen avgår ca 100 meter före äggliften och även vid Alleghe Municipio (kommunhuset), som ligger mellan Hotel Alle Alpi och Hotel La Nava.

TILL MARMOLADA
Alleghe - Stolliften Padon 08:07 - 08:38
Alleghe - Stolliften Padon 08:43 - 09:14
Alleghe - Stolliften Padon 09:03 - 09:34
Alleghe - Stolliften Padon 09:25 - 09:56
(finns även senare avgångar)

FRÅN MARMOLADA
(finns även tidigare avgångar)
Stolliften Padon - Alleghe 13:20- 13:49
Stolliften Padon - Alleghe 13:40- 14:09
Stolliften Padon - Alleghe 14:40 - 15: 09
Stolliften Padon - Alleghe 15:00 - 15:29
Stolliften Padon - Alleghe 15:35 - 16:04
Stolliften Padon - Alleghe 16:00 - 16:29
Stolliften Padon - Alleghe 16:20 - 16:49
Stolliften Padon - Alleghe 16:55 - 17:24
 

Bussbiljett kostar 4 Euro vid förköp och 5 euro ombord på bussen. Avser t.o.r.
Det finns också veckokort för 10 Euro, som endast kan förköpas på turistbyrån. Finns ej att köpas ombord på bussen.
Barn födda efter 28 nov 2012 reser gratis på skidbussen.


Afterski

Var vi ses på afterski efter våra utflykter meddelas dag för dag av guiderna, om det inte framgår i veckoprogrammet.

Restauranger

Vanligtvis någon kväll i veckan öppnar de liften upp till restaurangen för en härlig flerrättersmiddag. När du kommit upp med liften väntar en snöskoter och kör dig ända fram till dörren. För endast 10 Euro får du en underbar kvällsupplevelse med en välkomsdrink och middag där även liften ingår tur och retur. Bara att åka lift på kvällen och att få se hela Alleghe upplyst är magiskt.  

Resmålsfakta

Nedan finner du all möjlig information och fakta om skidåkning, byn och övrigt i Alleghe. Alltifrån hur många kilometer pist till hur lång tid transfern tar från flygplatsen upp till byn.

Alleghe - Ski Civetta
Pist: 80 km
Blåa pister: 23 st
Röda pister: 17 st
Svarta pister: 3 st
Antal liftar: 25 st
Högsta åkhöjd: 2100 m
Fallhöjd: 1100 m
Kapacitet: 37.000 personer/ timme
Längåkning: ja, i Falcade och Malga Ciapela
Snowboardpark: ja
Skidbuss: ja

Alleghe + Arabba

Det är dessa pister du åker i om du följer med på våra utflykter.
Pist: 580 km
Blåa pister: 92 st
Röda pister: 124 st
Svarta pister: 20 st
Antal liftar: 212 st
Högsta åkhöjd: 3270 m
Fallhöjd: 1700 m
Kapacitet: 197.000 personer/ timme
Längåkning: 58 km
Snowboardpark: ja
Skidbuss: ja

Dolomiti Superski

Pist: 1220 km
Blåa pister: 366 km
Röda pister: 732 km
Svarta pister: 122 km
Antal liftar: 497 st
Högsta åkhöjd: 3270 m
Fallhöjd: 1800 m
Kapacitet: 592.000 pers/ timme
Längdåkning: 237 km
Snowboardpark: ja

Övrigt

Transfertid från Venedig: 2 h
Transfertid från Verona: 3 h
Badhus: nej
Barer/ nattklubbar: 4 st
Restauranger: 5 st
Uthyrning av skidutrustning: ja
Skidskola: ja
Språk i skidskolan: engelska, tyska, italienska
Byns höjd: 1000 m
Foto för liftkort: endast för barn under 8 år

Så tycker våra gäster

Så här tycker våra gäster om våra resor till Alleghe. Statistiken är hämtad från vår utvärderingsenkät, våren 2015.

1 = dåligt, 2 = mindre bra, 3 = godkänt, 4 = bra, 5 = mycket bra.

Vad tyckte du om byn?                            Vilket betyg ger du                                  Hur upplevde du vår
                                                                    skidområdet?                                           guides servicekänsla?
Vad är ditt helhetsintryck                        Hur upplevde du                                   Kan du tänka dig att
av resan?                                                    liftköerna?                                              resa med GO Alpin igen?

Avgångar & priser

Sida 1 av 8

AvresaAvreseortHotellPlatserFrån pris
29/1Eget flyg / Köra självGarni Esperia86 990:-Boka
29/1Eget flyg / Köra självHotel Alle AlpiMer än 88 990:-Boka
29/1Eget flyg / Köra självSporthotel Europa
Familjevecka - extra stor rabatt till barn
Mer än 89 990:-Boka
29/1Eget flyg / Köra självHotel Alla PostaMer än 89 990:-Boka
29/1KastrupGarni Esperia810 990:-Boka
29/1ArlandaGarni Esperia811 190:-Boka
29/1LandvetterGarni Esperia811 190:-Boka
29/1KastrupHotel Alle AlpiMer än 812 290:-Boka
29/1ArlandaHotel Alle Alpi812 490:-Boka
29/1LandvetterHotel Alle AlpiMer än 812 490:-Boka
29/1ArlandaSporthotel Europa
Familjevecka - extra stor rabatt till barn
813 490:-Boka
29/1KastrupSporthotel Europa
Familjevecka - extra stor rabatt till barn
Mer än 813 490:-Boka
29/1KastrupHotel Alla PostaMer än 813 490:-Boka
29/1LandvetterSporthotel Europa
Familjevecka - extra stor rabatt till barn
Mer än 813 490:-Boka
29/1ArlandaHotel Alla Posta813 690:-Boka

Hotell

Sporthotel Europa

Sporthotel Europa

Alleghes finaste hotell och det populäraste bland våra gäster. Vackert och rofyllt beläget precis vid sjön. Trevliga rum i varierande storlekar och mysig lobby vid receptione...
Hotel Alleghe

Hotel Alleghe

Hotel Alleghe ligger mitt i centrum av byn. Bara 100 meter från liften. Hotellet har enligt oss den mysigaste restaurangen i Alleghe. Den är byggd i rustik alpstil och att maten är nju...
Hotel Alle Alpi

Hotel Alle Alpi

Alle Alpi ligger mitt i byn precis bredvid kyrkan som är belägen vid det lilla torget Piazza Kennedy. Från hotellet har du ca 200 meter till liften, 25 meter till skidbusshållpla...
Garni Esperia

Garni Esperia

Frukosthotell med bästa läget i byn. Inget hotell ligger närmare liften! Hotellet ligger bara ca 80 meter från liften och mitt i hjärtat av Alleghe. Frukosten innehålle...
Hotel Alla Posta

Hotel Alla Posta

Ett anrikt hotell i Caprile, 5 km från Alleghe, som drivs av familjen Pra sedan år 1868. Förutom två restauranger, en listad i Guide Michelin, hittar du även ett v&aum...