Vin- & Vandringsresor

Go Alpin utökar sitt reseprogram. Sedan 2004 har vi arrangerat populära skidresor till främst de Italienska Alperna, men fr.o.m. sommaren 2021 arrangerar vi även underbara Vin- & Vandringsresor i vårt eget favoritland - Italien!

Vin- & Vandringsresor med experter

Våra Vin- & Vandringsresor vänder sig till er som uppskattar livets goda. För oss är livets goda fysisk aktivitet, god mat och härligt vin. Våra reseledare är inga vinexperter, men har ett givetvis ett stort intresse av vin. På respektive vingård kommer vi träffa engelsktalande guider som kommer hålla i vinprovningarna. Dessa guider är experter på sina viner och kommer kunna informera och svara på eventuella frågor. Go Alpins Vin- & Vandringsresor är just vad det heter. Du kan förvänta dig trevliga upplevesler på lokala vingårdar samtidigt som du får röra på dig i underbara miljöer.

Peschiera del Garda

Vackraste byn vid Gardasjön. Resor i oktober! Varför inte ta det bästa i livet som vandring, vinprovning, upplevelser av natur, fantastiska vyer, god mat och kombinera det till en underbar resa. Det har vi gjort och nu har Go alpin nöjet att presentera en resa till underbara Peschiera del Garda, på bästa ....Läs mer »8 dagarfrån 9 990:-