Vin & vandringsresor

Bilden: Go Alpins ägare Anette och Fredrik samt deras hund Pluto vid Lago di Coldai i Dolomiterna.

Go Alpin utökar sitt reseprogram. Sedan 2004 har vi arrangerat populära skidresor till främst de Italienska Alperna, men fr.o.m. sommaren 2021 arrangerar vi även underbara vin- & vandringsresor i vårt eget favoritland - Italien!

Våra vin- & vandringsresor vänder sig till er som uppskattar livets goda. För oss är livets goda fysisk aktivitet, god mat och härligt vin. Våra reseledare är inga vinexperter, men har ett givetvis ett stort intresse av vin. På respektive vingård kommer vi träffa engelsktalande guider som kommer hålla i vinprovningarna. Dessa guider är experter på sina viner och kommer kunna informera och svara på eventuella frågor. Go Alpins vin- & vandringsresor är just vad det heter. Du kan förvänta dig trevliga upplevesler på lokala vingårdar samtidigt som du får röra på dig i underbara miljöer.

På våra vandringsresor 2021 kommer ägarna själva vara reseledare. Tillsammans med dem och hunden Pluto garanterar vi en fantastisk vecka med fokus på vin- & vandring. 

 

Peschiera del Garda

Vackraste byn vid Gardasjön. Resa 17-24 oktober 2021 Introduktionserbjudande -1.000kr  - FULLBOKAD!!! Varför inte ta det bästa i livet som vandring, vinprovning, upplevelser av natur, fantastiska vyer, god mat och kombinera det till en underbar resa. Det har vi gjort och nu har Go alpin nöjet att presentera ....Läs mer »

Dolomiterna

Sidan är under uppbyggnad. Vi utgår från den mysiga byn Alleghe som ligger på 1000 m.ö.h. Byn ligger vackert vid en sjö, med en liten strand, om man skulle vilja ta sig ett dopp. Mitt i byn ligger några restauranger och Enoteca. Här kan man bl.a. njuta av italienska traditionella rätter med ....Läs mer »