Arabba (IT)

Italiensk pärla i världens största skidområde

 

Om du vill bo mitt i det bästa av det bästa – då ska du åka till Arabba. I detta gigantiska skidparadis upplever du ständigt något nytt. Den genuina lilla byn ligger mitt i världens största skidområde, Dolomiti Superski, med sina totalt 120 mil pist, varav hela 500 km pist är sammanbyggd utanför hotelldörren. Alla våra hotell ligger med gångavstånd till det fräscha liftsystemet, som erbjuder gränslös skidåkning. Skidbussar och långa liftköer kan du glömma när du väljer Arabba. Dolomiternas rödlätta och klippiga bergstoppar gör dessutom åkningen till en maximal naturupplevelse som är svår att hitta någon annanstans. Här har du alltid möjlighet att njuta av god mat och dryck i någon av de trevliga bergsrestaurangerna. Vårt väl tilltagna veckoprogram skapar även möjligheter för en oförglömlig skidsemester. Detta, i kombination med byns härliga italienska charm, billiga lunch- och skidythyrningspriser samt trevliga hotell, gör Arabba till vårt populäraste resmål. Har du inte testat Arabba tidigare är det dags nu!

Pris från:
6 990:-

Paketpris: Buss- eller flygresa, transfer, boende med frukost- eller halvpension, 6 dagars Dolomiti Superski-liftkort värde 294 € samt reseledarservice.

Boka resa

Skidåkning

Här finns möjligheter för all sorts skidåkning. Gillar du att glassa runt i de blåa och röda pisterna och varva skidåkningen med en god Aperol Spritz på en av de många uteserveringarna i solen? Eller föredrar du den tuffa åkningen och de svarta pisterna vid Portavescovo-berget? Med Arabba som utgångspunkt har du varje morgon din favoritåkning precis runt hörnet. De alltid välpreparerade pisterna tar dig snabbt till några av Italiens mest kända skidutflyktsmål.

Du upplever ständigt något nytt i Arabba

Till Arabba kan man åka år efter år utan att tröttna. Man kan alltid finna något nytt. Skidområdet Dolomiti Superski, med sina 120 mil pist varav 50 mil är sammanhängande, kryllar av kända backar och vackra utflyktsmål. Byn ligger intill det kända bergsmassivet Sella och vid foten av berget Portavescovo, som erbjuder Dolomiternas härligaste skidåkning. Söderut ligger glaciären Marmolada, som med sin flacka och långa röda pist ger en skidupplevelse man sent glömmer. I nordlig riktning kan man åka i Stenmarks gamla skär i Alta Badia och La Villa, precis intill Corvara. Detta området är känt för sina breda och lugna pister. Varför inte åka en av världens tio vackraste nedfarter, Hidden Valley vid Lagazuoi, och uppleva spåren från första världskriget? Ja, du märker själv, alternativen tar aldrig slut…

Både branta pister och behaglig skidåkning

Precis intill byn har du massor att välja på. Är du proffs har du verkligen kommit rätt, men likaså om du är här som nybörjare. Pisterna söder om byn finns på berget Portavescovo. Dessa är branta och många är svarta med goda möjligheter för off pist. Väster och norr om byn finner du varierad åkning med blå och röda pister. Du behöver inte vara orolig - Arabba är helt enkelt det bästa som finns i Dolomiti Superski.

Sella Ronda

Arabba ligger mitt i varvet av det välkända skidsafarit Sella Ronda. På en och samma dag kan man ta sig runt det stora bergsmassivet vilket innebär 42 km skidåkning och en del härligt trötta ben mot eftermiddagen. Vi passerar som ett pärlband bland annat Canazei, Selva, Val Gardena och Corvara utan att åka samma pist två gånger. Denna runda kan man åka på två håll. Antingen följer man de gröna eller de orangea skyltarna. Med våra guider åker vi alltid det orangea varvet eftersom att detta innebär fler underbara pister och mindre liftåkning. Här lunchar vi alltid på vårt eget favoritställe Piz Seteur som erbjuder god mat, ljuvlig utsikt och sköna solstolar.

Ski Tour Grande Guerra

Denna heldagsutflykt går i fotspåren av första världskriget, som till stor del utspelades bland bergen i Dolomiterna. Grande Guerra betyder just första världskriget på italienska. På en och samma dag transporterar vi oss totalt 72 km på skidor. Dagen börjar med att vi tar oss förbi Marmolada och åker den gömda ravinen Serrai du Sottoguda. Här har du upp mot hundra meter höga bergsväggar och galna isklättrare över huvudet. Längre fram, precis intill den gamla OS-byn Cortina, ligger bergstoppen Lagazuoi. Därifrån går den pist som är utnämnd att vara en av världens tio vackraste nedfarter, Hidden Valley. Ta kameran med dig, för här är naturupplevelsen total! Vi skidar vidare ner i dalen och där är det dags för nya upplevelser. Här ska vi tolka bakom muskelstarka ardennerhästar för att igen återkomma till backarna kring Arabba. Denna utflykt är ett måste för dig som älskar kombinationen av toppklassig skidåkning och fina vyer!

Glaciären Marmolada

Denna 3 343 meter höga glaciär ger dig skidåkning du sent kommer glömma! Efter endast tre liftar bort från Arabba står vi vid dalstationen Malga Ciapella, redo att ta kabinbanorna upp till toppen. På vägen upp, efter att vi tagit den andra kabinbanan, kan du passa på att besöka Europas högst belägna museum, som visar föremål och bilder från första världskriget i Dolomiterna. Väl högst uppe på toppen finns Madonna-grottan. Här har påven varit och välsignat berget. När det väl har blivit dags för att knäppa pjäxorna och spänna på sig skidorna har du 1,2 mil pist framför dig, hela vägen ner till dalstationen. Innan du tar dina första skär ner från den höga glaciären, rekommenderar vi dig att ta några foton. Denna utsikt över Dolomiternas dramatiska landskap får man inte någon annanstans!

Den gömda ravinen - Serrai di Sottoguda

I ravinen, Serrai di Sottoguda, är inte skidåkningen i fokus. Här har du chans att istället få en naturupplevelse utöver det vanliga. Om du följer med våra guider på utflykten till Marmolada, kommer vi därefter skida ner i ravinen, som har sin början i Malga Ciapella. Ravinen är endast cirka 30 meter bred och alldeles ovanför ditt huvud reser sig upp mot hundra meter höga bergsväggar. Se upp för modiga isklättrare som tar sig upp för de vackert frusna vattenfallen. Genom den kilometerlånga ravinen går en smal transportsträcka och vi glider bland annat förbi ett litet kapell. Som en avslutning på utflykten äter vi lunch på en mysig restaurang i byn Sottoguda som ligger precis vid ravinens mynning. En mycket trevlig utflykt som garanterat kan förstärka din semesterupplevelse.

Det gamla klostret - Santa Croce

Hur man kan placera en kyrka och ett kloster högst uppe på en bergssida är en gåta i sig. Men oavsett hur otillgängligt de än ligger så är denna utflykt en mysig avstickare från det stora skidområdet. Från världscupsorten La Villa tar vi oss i nordlig riktning mot det gamla klostret, som numera är ombyggt till en trevlig restaurang. Här kan du beställa in en god matbit tillsammans med ett glas vin och njuta i den tysta naturen. Passa även på att kika in i kyrkan, som ligger alldeles intill. Direkt efter lunchen väntar en glassig lång pist enda ner till dalbotten. Denna utflykt är ett skönt sätt att avsluta en oförglömlig skidsemester på.

Pistkartor

Då du bor i Arabba har du hela 500 km pist att välja bland. Helt enormt stort och du kommer inte hinna med allt på en vecka. Kanske hälten. Här finns de pistkartor som du kommer ha nytta av under din resa hit. De olika områdena bildar tillsammans stora delar av det enorma Dolomiti Superski.

Arabba

Här är en överblickskarta över Arabba och de intilliggande dalarna. Man ser bland annat glaciären Marmolada, det enorma bergsmasivet Sella och dalen Val Gardena.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Canazei & Campitello

Dessa områdena ligger på andra sidan det stora passet, Pass Pordoi, som skiljer Canazei och Arabba åt. Här åker vi bland annat då vi åker Sella Ronda.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Val Gardena

Dalen ligger på andra sidan Sella jämfört med Arabba. Här finns bland annat världscupsbacken från världscupen som hålls en gång varje vinter i Val Gardena.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Corvara

Arabbas granndal. Dalen är känd för sina flacka och glassiga backar. Här finns även den kända Stenmarks-backen Gran Risa.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Civetta

När man bor i Arabba har man även tillgång till Alleghes skidområde, Civetta med sina 80 km vackra pister. För att ta sig dit åker du en gratis skidbuss i cirka 20 minuter.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Skiduthyrning

I Arabba är skidhyra mycket billigt om man jämför med andra skidorter i Alperna och i den Svenska fjällen. Vi hyr skidor på Arabba Ski Rental Service, som är beläget mitt i byn bredvid afterskistället Bar Peter och en nyöppnad lokal närmre hotellen Barbara och Serena. Här har Go Alpins resenärer reducerade priser på hyra av skidor och pjäxor. På övrig utrustning som till exempel snowboard och hjälm, har Go Alpins resenärer 10 % på butikens ordinarie prislista.  Länk till Arabba ski rental>> 
Inför säsongen har butiken utökat sitt sortiment bland hyrskidor och köpt in säsongsnya modeller. Här får du modern utrustning och snabb service av trevlig personal, till ett förmånligt pris!

Skidor i olika kategorier

Butiken graderar sina skidor med stjärnor. 5 stjärnor är för dig som gillar snabbare och mer avancerad skidåkning. 4 stjärnor är det mest hyrda alternativet och ger dig bra utrustning som passar all sorts skidåkning. 3 stjärnor är det enklaste alternativet och innebär utrustning som är lite mer lättåkt och anpassat för oerfarna skidåkare.

Man behöver inte anmäla skidhyra

Skiduthyrning behöver man INTE föranmäla. Vi räknar ut hur många som ska hyra skidor genom att se hur många som inte bokat skidfrakt på flyget/bussen. På så vis vet vi ganska exakt hur många som ska hyra utrustning. Vi berättar för uthyraren vilken tid vi kommer, så att de har gott om utrustning och personal på plats för att lösa detta smidigt.

I priserna nedan är rabatten INTE inkluderad. Våra resenärer har 10% rabatt på priserna. Priserna avser vintern 2021/2022.

Endast skidor

                                   Top       5-star        4-star        3-star        Junior       Mini
6 dagar                      € 135  € 112           € 85          € 64           € 35          € 31
Adderad hyrdag ca  € 22    € 19            € 14           € 10           € 7            € 6
6 dagar hos
konkurrenten                      € 128,50     € 119      € 87         € 63          € 33,50    
da Nico

Skidor + pjäxor

                                    Top    5-star        4-star        3-star        Junior       Mini
6 dagar                    € 150   € 136         € 111          € 88           € 55          € 49
Adderad hyrdag ca              € 24           € 21          € 17           € 14          € 9
6 dagar hos
konkurrenten                   € 165,50     € 147      € 124         € 100      € 52,50    
da Nico

Skidservice

Butiken har även bra priser på skidservice. På dessa priser nedan har Go Alpins resenärer 10% rabatt:

Vax                              € 10 
Kanter                        € 18          
Kanter + vax              € 23                             
Full service                 € 32

Skidskola

För dig som behöver slipa på tekniken eller har barn som håller på att lära sig finns det mycket bra skidskola i Arabba. Vi rekommenderar Scuola Sci & Snowboard Arabba som har duktiga instruktörer och humana priser. Det finns både privatlektioner och grupplektioner för såväl vuxna som barn. Lektionerna är på engelska, tyska eller italienska.

Privatlektioner

Privatlektioner kostar från ca 40 - 48 euro beroende på vilken vecka ni är i Arabba och vilken tid på dagen ni bokar läraren. Priserna är desamma för både barn och vuxna. Lektionerna varar i 55 minuter. Är man fler än en person betalar man +10 euro per person för person 2, 3, 4 o.s.v. Läs mer på https://www.scuolasciarabba.com/en/private-lessons 

Grupplektioner för barn

Grupplektioner passar bra för barn då lärarna låter barnen åka skidor tillsammans på ett lekfullt och roligt sätt. Läs mer om dessa lektioner här https://www.scuolasciarabba.com/en/kids#fndtn-panel_bambini-standard-3-giorni 

Vill ni boka skidskola gör ni det direkt hos skidskolan. Kontaktuppgifterna finner ni här>>

Liftkort ingår

Liftkortet är inkluderat i resans pris. I samtliga resor till Arabba ingår ett 6 dagars Dolomiti Superski-kort. Det är det bästa liftkortet man kan ha i Dolomiterna och gäller samtliga liftar med hela 1220 km pist! 
Vid bokningstillfället ska ni ange om ni eller någon i sällskapet är senior, junior eller barn. Då kan ni få bra rabatter på liftkortspriset, som dras av på er totala resekostnad.

Rabatter för liftkort vintern 2021/2022

6 dagar Dolomiti Superski vuxen: ingår i resans pris
6 dagar Dolomiti Superski barn, född efter 1 dec 2013: -3000 kr
6 dagar Dolomiti Superski junior, född efter 1 dec 2005: -1000 kr
6 dagar Dolomiti Superski senior, född före 1 dec 1956: -350 kr
6 dagars liftkort gäller från söndag till fredag, om inget annat önskas och skrivs in i er bokningsbekräftelse.

7 dagar Dolomiti Superski vuxen: 200 kr
7 dagar Dolomiti Superski barn, född efter 1 dec 2013: -3000 kr
7 dagar Dolomiti Superski junior, född efter 1 dec 2005: -800 kr
7 dagar Dolomiti Superski senior, född före 1 dec 1956: -150 kr
7 dagars liftkort gäller från söndag till lördag, om inget annat önskas och skrivs in i er bokningsbekräftelse.

Ej liftkort: -3000 kr

 

Hemreseinformation

På denna sida kan ni läsa vilken tid transfern till flygplatsen avgår. Läs noga då vi kan ha flera olika transfers från just ditt hotell. Betala turistskatten och ev. rumsnota i receptionen kvällen innan avresa. 

Checka in redan dagen innan på resp. flygbolag via dessa länkar:

SAS>>

Lufthansa>>

SWISS>>

Informationen avser hemresa den 7 mars 2020


Hotel Chalet Barbara

 • Avresa med KLM (tidigare SAS) till Kastrup. Bussen avgår kl. 12:40 utanför hotellet. 

Hotel Bellavista

 • Avresa med KLM (tidigare SAS) till Kastrup. Transfern avgår utanför hotellet kl 12:50. Gå upp till vägen! 

Hotel Monti Pallidi i Corvara

 • Avresa med KLM (tidigare SAS) till Kastrup. Transfern avgår utanför hotellet kl 12:30.

Hotel Malita

 • Avresa med KLM (tidigare SAS) till Kastrup. Transfern avgår kl. 13:00 från kyrkan.
 • Avresa med Lufthansa Venedig - Arlanda. Transfern avgår 8 mars kl. 02:45 från kyrkan. 

 •  

Hotel Portavescovo

 • Avresa med KLM (tidigare SAS) till Kastrup. Transfern avgår kl. 13:00 från kyrkan. 
 • Avresa med AirFrance (tidigare Lufthansa) Venedig - Landvetter. Transfern avgår kl. 09:00 från kyrkan.  
 • Avresa med Lufthansa Venedig - Arlanda. Transfern avgår kl. 02:45 från kyrkan.

Hotel Evaldo

 • Avresa med Lufthansa (tidigare Lufthansa) till Landvetter. Bussen avgår utanför hotellet kl 09:05. Gå upp till vägen.

Hotel Al Forte

 • Avresa med Lufthansa (tidigare Lufthansa) till Landvetter. Bussen avgår utanför hotellet kl. 09:15.  

Veckoprogram

Du kan inte skapa din skidsemester på egen hand, lika bra som med hjälp av oss. Vi tar hand om er och tipsar om de bästa pisterna oavsett om du åker med våra guider, eller på egen hand.

Veckoprogrammet nedan gäller veckorna 4 till 12. Veckorna före och efter har annat veckoprogram. Ring oss gärna för information. 040-235010

Vårt väl tilltagna veckoprogram tillsammans med våra erfarna guider skapar möjligheten för dig att få ut så mycket som möjligt av din skidåkning och få en oslagbar semester. Samtliga skiddagar, förutom två, har vi nya utflyktsmål och destinationer. Vi åker alltifrån långa skidsafarin till mindre pistvisningar. Du behöver inte vara proffs för att hänga med på våra utflykter, men du måste kunna ta dig ner för röda pister i hyggligt tempo. Vid strålande solsken och lediga solstolar är fikapauser obligatoriska. Vill man hellre åka skidor under våra pauser, gör man det i den närliggande pisten. Förutom underbar skidåkning är det mycket trevligt att åka tillsammans med andra resenärer i grupp.

Veckoprogrammet är preliminärt och kan ändras en del beroende på väder och vind, samt antalet resenärer på orten.


Veckoprogram vintern 2022

Veckoprogrammet är preliminärt och kan eventuellt behövas förändras med tanke på den aktuella COVID-19 situationen. 

Lördag
Ankomst till hotellen.
Skiduthyrning på MSA Arabba Ski Rental, som ligger mittemot kyrkan.

Söndag
Skiduthyrning på MSA Arabba Ski Rental, som ligger mittemot kyrkan.
Pistvisning i området kring Corvara, La Villa och San Cassiano. Samling nere vid Burz-liften klockan 09.30. Åk gärna några åk innan.
Afterski utomhus på mysig solterrass.

Måndag
Idag åker vi Skitour Sella Ronda. 42 km på en och samma dag. Låt dig inte skrämmas av sträckan, denna utflykt passar alla som kan åka minst röda pister. Samling nere vid Burz-liften klockan 09.00.
Afterski utomhus på mysig solterrass.

Tisdag
Fri åkning.

Onsdag
Slipp köerna vid Armentarola och Lagazuoi och åk med oss i vår egen buss!
Heldagsutflykt till Hidden Valley, Cinque Torri, hästtolkning och Cortina.
NYHET! Ny lift som gör att vi kan åka skidor från Cinque Torri till Cortina och tillbaka. Mindre buss och mer skidor!
Vi avslutar med en mysig afterski på Biok´s terrass och ser solnedgången.
Samling vid skiduthyrningen kl 08:00. Avfärd 08:10 
Hemkomst till Arabba ca 18:00.
Kostnad 25 Euro/vuxen, 15 Euro för barn och juniorer. Hästtransport och samtliga bussresor ingår.

Torsdag
Vi åker "The Panoramic Tour".
Vi gör en avstickare från det stora systemet och åker till skidområdet söder om Canazei som heter Ciampac.
Samling nere vid Burz-liften klockan 09.00. Afterski i backen på Rifugio Fodom, på vägen tillbaka.

Fredag
Fri åkning.

Lördag
Hemresa. 
 


Afterski

Var vi ses på afterski efter våra utflykter meddelas dag för dag av guiderna, om det inte framgår i veckoprogrammet.

Byn & nöjen

Arabba är resmålet för dig som älskar toppklassig skidåkning och trevligt boende med goda möjligheter att avnjuta ett gott glas vin tillsammans med ljuvlig mat. Här förekommer allt som oftast lugna kvällar istället för dans och fest enda in på småtimmarna. Arabba bjuder på härlig stämning i form av en blandning av den gamla Sydtyrolen och Italien. Byn har nämligen tidigare tillhört Österrike innan första världskriget. Men liksom många andra orter i området blev Arabba italienskt, då stora delar av Dolomiterna togs över av Italien efter kriget. Här finns de charmiga italienska hotellen och restaurangerna med den goda italienska maten. På byns få afterskiställen är det dock österrikisk musik som spelar i takt till en Birra Grande.

Restauranger

I byn finns en handfull besöksvärda restauranger, som serverar alltifrån stora pizzor till gastronomiska matupplevelser. Ett tips är att boka ett härligt frukosthotell i Arabba och sedan på kvällen välja nån mysig restaurang för att få lite miljöombyte. Du kan också besöka byns olika hotell för att äta din middag. De välkomnar alla gäster med öppna armar, även om du inte bor på hotellet. Under rubriken restauranger finns lite information om utbudet som finns i byn.

Afterski & barer

Det finns en handfull barer i Arabba, som serverar alltifrån öl och lokala viner till områdets populäraste drinkar Aperol Spritz och Hugo. Bar Peter är byns största och populäraste afterskiställe och bar, som ligger mitt i centrum. Här spelas österrikisk afterskimusik och stämningen är alltid på topp. En nykomling i Arabba är vinbaren Heidi. Här kan du beställa in gott lokalt vin och mousserande i kristalltunna glas. I samma byggnad som Hotel Portavescovo ligger La Stube, en trevlig bar där du kan ta något gott att dricka och titta på italiensk fotboll. Om du är ute efter afterski mitt i backen ska du besöka Plan Boé. Här skiner solen på den stora uteserveringen vilket passar perfekt tillsammans med ställets specialitet, en kall Aperol Spritz. Efter afterskin återstår endast en flack pist hem till Arabba igen.

Affärer

Det finns två supermarket i Arabba. Utspridda på olika ställen i centrum finns en del sportaffärer. Bland annat Haglöfs har en egen butik med säsongsnya produkter.

Restauranger

Miky´s Grill

Om en middag vill avnjutas i härlig alpmiljö alldeles intill pisten i byn med lite lyxkänsla är Miky´s grill det perfekta alternativet. Här arbetar grillmästaren mitt i restaurangen och det luktar underbart med allt grillat kött som tillbereds. Beställer ni ett grillfat för 2 personer med olika grillat kött så kan ni lätt vara 3 personer att dela på detta eftersom alla deras rätter är väldigt stora. Grilltallriken för 2 kostar ca 55 euro.  Övriga kötträtter kostar från ca 27 euro och uppåt. Här blir man alltid nöjd! Fantastiskt kött!

 

Bar Peter

Om det önskas en kväll med god mat i en enklare miljö, med både fart och lugn beroende på vilken tid man kommer, är det Peters bar som gäller. Här finns Arabbas fartfyllda afterski mellan kl. 16 och 19. Kommer man efter kl. 19 har musiken dämpats och borden är fint dukade så ni kan avnjuta en smakfull middag. Här finns både pizza, pastarätter, hemmagjorda hamburgare och härligt mört kött m.m. för bra humana priser. Kvalitet framför kvantitet av maträtter är mottot på Peters bar. Mycket prisvärt. Pizzor från 7 till 10 Euro, pasta ca 9 euro och kötträtterna kring 20 euro.

 

Heidi

Vem önskar inte att sitta och lyssna på skön lugn musik i en välinredd mysig vinbar. Då är valet lätt, Heidi. Här finns lättare förtäring med många underbara viner att välja på. 

Pizzeria 7 sass

Vill man äta stenungsbakade pizzor i en enkel kvarterskrogsmiljö passar Pizzeria 7 SASS perfekt. Här hittar du en pizza allt i från 5 Euro upp till 10 euro, så vill man bli mätt men inte lägga ut så mycket pengar på mat, är denna pizzeria ett bra alternativ. 

 

Al table

En god pizza, köttbit eller bara en härlig tallrik fylld med charkuterier då finns restaurangen Al table. Här finns möjlighet att välja olika maträtter i en härlig miljö med humana priser. 

 

Resmålsfakta

När man bor i Arabba åker man även skidor i dalen Alta Badia, dalen Val Gardena, vid orterna Canazei och Campitello samt på glaciären Marmolada. Dessa fyra områden är sammanbyggda och du når alla med perfekt utgångspunkt från Arabba. 500 km pist utan behov av en enda skidbuss! Nedan finner du lite intressant fakta om skidområdet samt byn.

Arabba

Pist: 500 km
Blåa pister: 69 st
Röda pister: 107 st
Svarta pister: 17 st
Antal liftar: 187 st
Högsta åkhöjd: 3270 m
Fallhöjd: 1700 m
Kapacitet: 160.000 personer/ timme
Längdåkning: 58 km (vid Marmolada och Corvara som ligger intill)
Snowboardpark: ja

Dolomiti Superski

Pist: 1220 km
Blåa pister: 366 km
Röda pister: 732 km
Svarta pister: 122 km
Antal liftar: 497 st
Högsta åkhöjd: 3270 m
Fallhöjd: 1800 m
Kapacitet: 592.000 pers/ timme
Längdåkning: 237 km
Snowboardpark: ja

Övrigt

Transfertid från Treviso: 2 h och 30 min
Transfertid från Venedig: 2 h och 45 min
Transfertid från Verona: 3 h och 30 min
Badhus: nej
Barer/ nattklubbar: 3 st
Restauranger: 8 st
Uthyrning av skidutrustning: ja
Skidskola: ja
Språk i skidskolan: Engelska, tyska, italienska
Byns höjd: 1610 m
Foto för liftkort: endast för barn under 8 år

Så tycker våra gäster

Så här tycker våra gäster om våra resor till Arabba. Statistiken är hämtad från vår utvärderingsenkät, våren 2015.

1 = dåligt, 2 = mindre bra, 3 = godkänt, 4 = bra, 5 = mycket bra.

Vad tyckte du om byn?                            Vilket betyg ger du                                  Hur upplevde du vår
                                                                    skidområdet?                                           guides servicekänsla?

Vad är ditt helhetsintryck                        Hur upplevde du                                   Kan du tänka dig att
av resan?                                                    liftköerna?                                              resa med GO Alpin igen?

 

Avgångar & priser

Sida 1 av 21

AvresaAvreseortHotellPlatserFrån pris
29/1Eget flyg / Köra självHotel Emma37 990:-Boka
29/1Eget flyg / Köra självHotel BellavistaFullt9 990:-Fullt
29/1Eget flyg / Köra självHotel SerenaMer än 810 490:-Boka
29/1Eget flyg / Köra självHotel Chalet Barbara210 790:-Boka
29/1Eget flyg / Köra självHotel Al Forte811 490:-Boka
29/1Eget flyg / Köra självHotel PortavescovoFullt11 690:-Fullt
29/1LandvetterHotel Emma
Prissänkt 1000 kr!
Fullt11 990:-Fullt
29/1Eget flyg / Köra självHotel OlympiaMer än 812 290:-Boka
29/1Eget flyg / Köra självHotel MalitaMer än 812 490:-Boka
29/1KastrupHotel EmmaFullt12 790:-Fullt
29/1ArlandaHotel Emma212 990:-Boka
29/1LandvetterHotel Serena
Prissänkt 1000 kr!
Fullt13 490:-Fullt
29/1KastrupHotel Granval i CorvaraFullt13 890:-Fullt
29/1KastrupHotel BellavistaFullt13 990:-Fullt
29/1ArlandaHotel BellavistaFullt14 190:-Fullt

Hotell

Hotel Portavescovo

Hotel Portavescovo

Portavescovo är vårt mest populära hotell i Arabba, beläget mitt i byn ca 80 meter från liften. Pisten går nästan ända fram till hotellingången med ski...
Hotel Malita

Hotel Malita

Mycket trevligt hotell i rätta alpstilen mitt i centrum av Arabba. Hotellet har fina rum och en fantastisk relaxavdelning. Entré, tofflor och handduk till relaxavdelningen med finsk o...
Hotel Serena

Hotel Serena

Garni Serena är ett relativt nybyggt hotell och stod klart år 2003. Det upplevs fortfarande som nytt! Hotellet håller mycket god klass med fantastiska rum och en underbar relaxav...
Sporthotel Arabba

Sporthotel Arabba

Troligen Arabbas finaste hotell. Bästa maten enligt många! Hotellet snålar inte på råvarorna. T.ex. kan du bli serverad ostron och Franciacorta-vin istället för ...
Hotel Chalet Barbara

Hotel Chalet Barbara

Detta mysiga frukosthotell ägs av familjen Pra, som även äger det flotta Sporthotell Arabba som ligger ca 300 meter ner mot centrum. Chalet Barbara är beläget ungefär 50 ...
Hotel Royal

Hotel Royal

Garni Royal är ett prisvärt frukosthotell med en mysig renoverad frukostmatsal. Här serveras frukosten dagligen som buffé. Rummen är mycket fräscha, alla med helkaklade...
Hotel Emma

Hotel Emma

Trevligt frukosthotell mitt i centrum av Arabba. Alla rum med dusch och WC. Hotellet ägs av en familj där mamma Nadia tar mycket väl hand om sin gäster. Storleken på hotellet...
Hotel Bellavista

Hotel Bellavista

Bellavista betyder "vacker utsikt" på italienska. Hotellet ligger verkligen vackert på Arabbas solsida med underbar utsikt över byn.  Hotel Bellavista är ett ...
Hotel Marilena

Hotel Marilena

Detta hotell går endast att boka via telefon. Ring oss på 040 - 23 50 10 Hotel Garni Marilena är ett av de finaste frukosthotellen i byn. Hotellet renoverades och byggdes till inf&oum...
Hotel Monika

Hotel Monika

Detta hotell går endast att boka via telefon. Ring oss på 040 - 23 50 10 Mysig litet frukosthotell med 12 rum. Många stamgäster återkommer år efter år till det...
Hotel Al Forte

Hotel Al Forte

Ett mycket fint hotell med mycket god mat och fantastisk service. Hotellet är ett gammalt fort från första världskriget som byggts om till ett modernt hotell. Hotellet ligger 3 km...
Hotel Evaldo

Hotel Evaldo

Detta hotell kan endast bokas via telefon 040-235010. Mycket fint hotell som ligger strax utanför centrum av byn. Med privat shuttle-buss från hotellet till liften, slipper man promenera ti...
Hotel Olympia

Hotel Olympia

Hotel Olympia ligger på solsidan med vacker utsikt över byn. Hotellet har fina rum, alla med dusch/ bad, WC, telefon, safe och TV. Du kan koppla av i deras stora sällskapsrum som bland...
Hotel Granval i Corvara

Hotel Granval i Corvara

Mycket trevligt frukosthotel mitt i centrum av mysiga Corvara. Ägs av den trevliga familjen Kostner sedan lång tid tillbaka. Rummen är rena och fräscha och frukosten är ...
Hotel Monti Pallidi i Corvara

Hotel Monti Pallidi i Corvara

Monti Pallidi ligger på perfekt läge längs huvudgatan i Corvara, mittemot turistbyrån och med närhet till alla byns trevliga restauranger. Avslutar man sin skiddag...