Skip to main content

Arabba (IT)

Arabba - Italiensk pärla i världens största skidområde

 

Om du vill bo mitt i det bästa av det bästa – då ska du åka till Arabba. I detta gigantiska skidparadis upplever du ständigt något nytt. Den genuina lilla byn ligger mitt i världens största skidområde, Dolomiti Superski, med sina totalt 1200 km pist, varav hela 500 km pist är sammanbyggd utanför hotelldörren. Alla våra hotell utom ett ligger med gångavstånd till det fräscha liftsystemet, som erbjuder gränslös skidåkning . Skidbussar och långa liftköer kan du glömma när du väljer Arabba.

Du blir garanterad nöjd
Dolomiternas rödlätta och klippiga bergstoppar gör åkningen till en maximal naturupplevelse som är svår att hitta någon annanstans. Här har du alltid möjlighet att njuta av god mat och dryck i någon av de trevliga bergsrestaurangerna. Det finns massor med restauranger och priserna är föhållandevis låga. Inget är billigt längre, men jämfört med många andra skidområden i Europa är priserna låga! 
Vårt väl tilltagna veckoprogram skapar även möjligheter för en oförglömlig skidsemester. Detta, i kombination med byns härliga italienska charm, billiga lunch- och skidythyrningspriser samt trevliga hotell, gör Arabba till vårt populäraste resmål. Har du inte testat Arabba tidigare är det dags nu!

Fritextsökning

Skidåkning

Arabba erbjuder all sorts skidåkning

Här finns möjligheter för all sorts skidåkning. Gillar du att glassa runt i de blåa och röda pisterna och varva skidåkningen med en god Aperol Spritz på en av de många uteserveringarna i solen? Eller föredrar du den tuffa åkningen och de svarta pisterna vid Portavescovo-berget? Med Arabba som utgångspunkt har du varje morgon din favoritåkning precis runt hörnet. De alltid välpreparerade pisterna tar dig snabbt till några av Italiens mest kända skidutflyktsmål.

Du upplever ständigt något nytt i Arabba
Till Arabba kan man åka år efter år utan att tröttna. Man kan alltid finna något nytt. Skidområdet Dolomiti Superski, med sina 120 mil pist varav 50 mil är sammanhängande, kryllar av kända backar och vackra utflyktsmål. Byn ligger intill det kända bergsmassivet Sella och vid foten av berget Portavescovo, som erbjuder Dolomiternas härligaste skidåkning. Söderut ligger glaciären Marmolada, som med sin långa röda pist ger en skidupplevelse man sent glömmer. I nordlig riktning kan man åka i Stenmarks gamla skär i Alta Badia och La Villa, precis intill Corvara. Detta området är känt för sina breda och lugna pister. Varför inte åka en av världens tio vackraste nedfarter, Hidden Valley vid Lagazuoi, och uppleva spåren från första världskriget? Ja, du märker själv, alternativen tar aldrig slut…

Både branta pister och behaglig skidåkning
Precis intill byn har du massor att välja på. Är du proffs har du verkligen kommit rätt, men likaså om du är här som nybörjare. Pisterna söder om byn finns på berget Portavescovo. Dessa är branta och många är svarta med goda möjligheter för off pist. Väster och norr om byn finner du varierad åkning med blå och röda pister. Du behöver inte vara orolig - Arabba är helt enkelt det bästa som finns i Dolomiti Superski.

Sellaronda
Arabba ligger mitt i varvet av det välkända Skitour Sellaronda. På en och samma dag kan man ta sig runt det stora bergsmassivet vilket innebär 42 km skidåkning och en del härligt trötta ben mot eftermiddagen. Vi passerar som ett pärlband bland annat Canazei, Campitello, Selva Val Gardena, Colfosco och Corvara utan att åka samma pist två gånger. Denna runda kan man åka på två håll. Antingen följer man de gröna eller de orangea skyltarna. Med våra guider åker vi vanligtvis det orangea varvet eftersom att detta innebär fler underbara pister och mindre liftåkning. Här lunchar vi alltid på vårt eget favoritställe Piz Seteur som erbjuder god mat, ljuvlig utsikt och sköna solstolar.  

Ski Tour Grande Guerra
Denna heldagsutflykt går i fotspåren av första världskriget, som till stor del utspelades bland bergen i Dolomiterna. Grande Guerra betyder just första världskriget på italienska. På en och samma dag transporterar vi oss totalt 72 km på skidor. Dagen börjar med att vi tar oss förbi Marmolada och åker den gömda ravinen Serrai du Sottoguda. Här har du upp mot hundra meter höga bergsväggar och galna isklättrare över huvudet. Längre fram, precis intill den gamla OS-byn Cortina, ligger bergstoppen Lagazuoi. Därifrån går den pist som är utnämnd att vara en av världens tio vackraste nedfarter, Hidden Valley. Ta kameran med dig, för här är naturupplevelsen total! Vi skidar vidare ner i dalen och där är det dags för nya upplevelser. Här ska vi tolka bakom muskelstarka ardennerhästar för att igen återkomma till backarna kring Arabba. Denna utflykt är ett måste för dig som älskar kombinationen av toppklassig skidåkning och fina vyer!

Glaciären Marmolada
Denna 3 343 meter höga glaciär ger dig skidåkning du sent kommer glömma! Efter endast tre liftar bort från Arabba står vi vid dalstationen Malga Ciapella, redo att ta kabinbanorna upp till toppen. På vägen upp, efter att vi tagit den andra kabinbanan, kan du passa på att besöka Europas högst belägna museum, som visar föremål och bilder från första världskriget i Dolomiterna. Väl högst uppe på toppen finns Madonna-grottan. Här har påven varit och välsignat berget. När det väl har blivit dags för att knäppa pjäxorna och spänna på sig skidorna har du 1,2 mil pist framför dig, hela vägen ner till dalstationen. Innan du tar dina första skär ner från den höga glaciären, rekommenderar vi dig att ta några foton. Denna utsikt över Dolomiternas dramatiska landskap får man inte någon annanstans!

Den gömda ravinen - Serrai di Sottoguda
Just nu stängd efter orkanen 2018. Vi uppdaterar när den öppnas. 
I ravinen, Serrai di Sottoguda, är inte skidåkningen i fokus. Här har du chans att istället få en naturupplevelse utöver det vanliga. Om du följer med våra guider på utflykten till Marmolada, kommer vi därefter skida ner i ravinen, som har sin början i Malga Ciapella. Ravinen är endast cirka 30 meter bred och alldeles ovanför ditt huvud reser sig upp mot hundra meter höga bergsväggar. Se upp för modiga isklättrare som tar sig upp för de vackert frusna vattenfallen. Genom den kilometerlånga ravinen går en smal transportsträcka och vi glider bland annat förbi ett litet kapell. Som en avslutning på utflykten äter vi lunch på en mysig restaurang i byn Sottoguda som ligger precis vid ravinens mynning. En mycket trevlig utflykt som garanterat kan förstärka din semesterupplevelse.

Det gamla klostret - Santa Croce
Hur man kan placera en kyrka och ett kloster högt uppe på en bergssida är en gåta i sig. Men oavsett hur otillgängligt de än ligger så är denna utflykt en mysig avstickare från det stora skidområdet. Från världscupsorten La Villa tar vi oss i nordlig riktning mot det gamla klostret, som numera är ombyggt till en trevlig restaurang. Här kan du beställa in en god matbit tillsammans med ett glas vin och njuta i den tysta naturen. Passa även på att kika in i kyrkan, som ligger alldeles intill. Direkt efter lunchen väntar en glassig lång pist enda ner till dalbotten. Denna utflykt är ett skönt sätt att avsluta en oförglömlig skidsemester på.

Pistkartor

500 km pist i Arabba

I Arabba har du hela 500 km pist att välja bland. Glöm skidbussar och långa liftköer! Helt enormt stort och du kommer inte hinna med allt på en vecka. Troligen inte ens hälften. Här finns de pistkartor som du kommer ha nytta av under din resa hit. De olika områdena bildar tillsammans stora delar av det enorma Dolomiti Superski.

Arabba - överblickskarta

Här är en överblickskarta över Arabba och de intilliggande dalarna. Man ser bland annat glaciären Marmolada, det enorma bergsmasivet Sella och dalen Val Gardena.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Canazei & Campitello

Dessa områdena ligger på andra sidan det stora passet Passo Pordoi, som skiljer Canazei och Arabba åt. Här passerar vi bland annat då vi åker Sella Ronda.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Val Gardena

Val Gardena är en dal - inte en ort. Dalen ligger på andra sidan Sella jämfört med Arabba. Här finns bland annat världscupsbacken ner mot S. Cristina som hålls en gång varje vinter i Val Gardena.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Corvara

Byn Corvara ligger i Arabbas granndal som heter Alta Badia. Här finns även orter som Colfosco, La Villa och Badia. Längst norrut i detta område finner man Santa Croce, som är ett gammalt kloster som blivit en restaurang. Dalen är känd för sina flacka och glassiga backar. Här finns även den kända Stenmarks-backen Gran Risa, som står värd för världscuptävlingar varje år sista helgen innan jul.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Civetta

När man bor i Arabba har man även tillgång till Alleghes skidområde som heter Ski Civetta med sina 80 km vackra pister. För att ta sig dit åker du en skidbuss i cirka 20 minuter från foten av Marmolada.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Skiduthyrning

I Arabba är skidhyra mycket billigt om man jämför med andra skidorter i Alperna och i den Svenska fjällen. Vi hyr skidor på Arabba Ski Rental Service, som är beläget mitt i byn i källaren under afterskistället Bar Peter. Här har Go Alpins resenärer reducerade priser på hyra av skidor och pjäxor. På övrig utrustning som till exempel snowboard och hjälm, har Go Alpins resenärer 10 % på butikens ordinarie prislista.  Länk till Arabba ski rental>> 
Inför säsongen har butiken utökat sitt sortiment bland hyrskidor och köpt in säsongsnya modeller. Här får du modern utrustning och snabb service av trevlig personal, till ett förmånligt pris!

Skidor i olika kategorier
Butiken graderar sina skidor med stjärnor. 5 stjärnor är för dig som gillar snabbare och mer avancerad skidåkning. 4 stjärnor är det mest hyrda alternativet och ger dig bra utrustning som passar all sorts skidåkning. 3 stjärnor är det enklaste alternativet och innebär utrustning som är lite mer lättåkt och anpassat för lite mer oerfarna skidåkare.

Man behöver inte anmäla skidhyra
Skiduthyrning behöver man INTE föranmäla. Vi räknar ut hur många som ska hyra skidor genom att se hur många som inte bokat skidfrakt på flyget/bussen. På så vis vet vi ganska exakt hur många som ska hyra utrustning. Vi berättar för uthyraren vilken tid vi kommer, så att de har gott om utrustning och personal på plats för att lösa detta smidigt.

I priserna nedan är rabatten på 10% inkluderad. Priserna avser vintern 2023/2024.

Endast skidor+stavar
                                   Top       5-star        4-star        3-star        Junior       Mini
6 dagar                      € 134  € 107           € 81          € 62           € 33          € 30
Adderad hyrdag       € 24    € 19            € 14           € 11           € 7            € 7
6 dagar hos
konkurrenten                      € 128,50     € 119      € 87         € 63          € 33,50    
da Nico

Skidor+stavar & pjäxor
                                    Top    5-star        4-star        3-star        Junior       Mini
6 dagar                    € 159   € 126         € 106          € 84           € 53          € 47
Adderad hyrdag     € 25     € 17           € 17            € 15           € 11          € 6
6 dagar hos
konkurrenten                   € 165,50     € 147      € 124         € 100      € 52,50    
da Nico

Snowboard + boots
                                    Vuxen    Junior
6 dagar                    € 103   € 80

Skidservice
Butiken har även bra priser på skidservice. Ingen rabatt på service.
Vax                              € 12 
Kanter                        € 22          
Kanter + vax              € 32                             
Full service                 € 38

Skidskola

För dig som behöver slipa på tekniken eller har barn som håller på att lära sig finns det mycket bra skidskola i Arabba. Vi rekommenderar Scuola Sci & Snowboard Arabba som har duktiga instruktörer och humana priser. Det finns både privatlektioner och grupplektioner för såväl vuxna som barn. Lektionerna är på engelska, tyska eller italienska.

Privatlektioner
Privatlektioner kostar från ca 45 - 55 euro beroende på vilken vecka ni är i Arabba och vilken tid på dagen ni bokar läraren. Priserna är desamma för både barn och vuxna. Lektionerna varar i 55 minuter. Är man fler än en person betalar man +10 euro per person för person 2, 3, 4 o.s.v. Läs mer på https://www.scuolasciarabba.com/en/private-lessons 

Grupplektioner för barn
Grupplektioner passar bra för barn då lärarna låter barnen åka skidor tillsammans på ett lekfullt och roligt sätt. Läs mer om dessa lektioner här https://www.scuolasciarabba.com/en/kids#fndtn-panel_bambini-standard-3-giorni 

Vill ni boka skidskola gör ni det direkt hos skidskolan. Kontaktuppgifterna finner ni här>>

Liftkort ingår

Liftkortet är inkluderat i resans pris. I samtliga resor till Arabba ingår ett 6 dagars Dolomiti Superski-kort för en vuxen. Vid bokningstillfället ska ni ange om ni eller någon i sällskapet är senior, junior eller barn. Det ger rabatt på resans pris, som dras av på er totala resekostnad.

Liftkortet som är inkluderat i resans pris är det bästa liftkortet man kan ha i Dolomiterna och gäller samtliga liftar med hela 1220 km pist! 

Rabatter för liftkort i Arabba vintern 2024/2025
6 dagar Dolomiti Superskli-liftkort
Vuxen: ingår i resans pris
Barn, född 2016 eller senare: mellan -4.000 kr och -4.700 kr, beroende på vecka. Syns vid bokning.
Junior, född 2009 - 2016: -1.400 kr
Senior, född 1959 eller tidigare: -450 kr

7 dagars liftkort kan endast väljas på våra bussresor veckorna 7 & 8 (och resor med egen transport)
Vuxen: +300 kr
Barn, född 2016 eller senare: -4.700 kr
Junior, född 2009 - 2016: -1.200 kr
Senior, född 1959 eller tidigare: -200 kr

Ej liftkort
Avdrag mellan -3.500 kr och -4.500 kr, beroende på vecka. Syns vid bokning.

Liftkortens giltighet på resan
6 dagars liftkort gäller med från söndag till fredag, om inget annat önskas och skrivs in i er bokningsbekräftelse.
7 dagars liftkort gäller från söndag till lördag, om inget annat önskas och skrivs in i er bokningsbekräftelse.

Veckoprogram

Du kan inte skapa din skidsemester på egen hand, lika bra som med hjälp av oss. Vi tar hand om er och tipsar om de bästa pisterna oavsett om du åker med våra guider, eller på egen hand.

Veckoprogrammet nedan gäller veckorna 3 till 12. Ring oss gärna för mer information. 040-235010

Vårt väl tilltagna veckoprogram tillsammans med våra erfarna guider skapar möjligheten för dig att få ut så mycket som möjligt av din skidåkning och få en oslagbar semester. Samtliga skiddagar, förutom två, har vi nya pistvisningar och utflykter. Du behöver inte vara proffs för att hänga med på våra utflykter, men du måste kunna ta dig ner för röda pister i hyggligt tempo. Vid strålande solsken och lediga solstolar är fikapauser obligatoriska. Vill man hellre åka skidor under våra pauser, gör man det i den närliggande pisten. Förutom underbar skidåkning är det mycket trevligt att åka tillsammans med andra resenärer i grupp.

Veckoprogrammet är preliminärt och kan ändras en del beroende på väder och vind, samt antalet resenärer på orten.


Veckoprogram 2025

Veckoprogrammet är ungefär samma varje vecka, men uppdateras inför varje vecka med hänsyn till vädret. 

Lördag
Ankomst till hotellen.
Skiduthyrning på MSA Arabba Ski Rental, som ligger i källaren på baksidan av huset mittemot kyrkan. En Go Alpin beach-flagga finns vid trappan. Vägbeskrivning via Google maps >>

Söndag
08:00 Skiduthyrning för er som inte hyrde på lrdagen.
09:15 avfärd nere vid Burz-liften. Åk gärna några åk innan.
Pistvisning i området kring Corvara, La Villa och San Cassiano.
Vi delar upp oss i två grupper. Båda grupperna har lunch på samma restaurang. 

Måndag
09:00 avfärd nere vid Burz-liften.
Idag åker vi Skitour Sella Ronda. 42 km på en och samma dag. Låt dig inte skrämmas av sträckan, denna utflykt passar alla som kan åka minst röda pister i hyggligt tempo.
16:45 - 17:45 Afterski med live-musik. Det är Italienske Paolo samt Go Alpins ägare Fredrik som trubadurar Svensk, Italiensk och internationell musik.

Tisdag
Fri åkning.
Vi rekommenderar "The Panoramic Tour", om vädret är bra. 
Det är en avstickare från det stora systemet. Åk till skidområdet Canazei och sedan vidare söderut till ett skidområde som heter Ciampac.

Onsdag
Veckans höjdpunkt! Slipp köerna vid Armentarola och Lagazuoi och åk med oss i vår egen buss!
Heldagsutflykt till Hidden Valley, som är utsedd till en av världens vackraste nedfarter. Hidden valley är nästan 1 mil lång och vi åker den direkt på morgonen och det är en magisk upplevelse. I slutet av Hidden Valley blir du dragen av stora hästar. 
Efter hästarna åker vi med bussen till skidområdet Tofana i Cortina och upplever de berömda nedfarterna från OS 1956, samt de som varje år visas på TV från världcupstävlingarna. 2026 är det dags för OS i Cortina igen! Ni skidar sedan till Cinque Torri där ni kan njuta fina backar innan bussen kör tillbaka till Arabba kl. 16:30. 
Avresa 08:30 från kyrkan. Pjäxor på hela dagen!
Heldagsutflykt!
Boende på Sporthotel, Serena och Barbara får åka med buss tillbaka till hotellet på eftermiddagen!
NYHET från 2023! Det finns en lift som gör att vi kan ta oss mellan Cortina och Cinque Torri! Mindre buss och mer skidor!
Kostnad 25 Euro/vuxen, 20 Euro för barn och juniorer. Hästtransport och bussresor ingår.

Torsdag
Fri åkning. Vi föreslår glaciären Marmolada, om vädret är bra. Prata med våra reseledare om ni vill ha tips på hur ni bäst tar er dit.
NJUT av utsikten och av 1,2 mils skidåkning och 1.800 fallhöjdmeter.

Fredag
Avfärd 08:40 nere från Burz.
Denna utflykt är endast för lite snabbare åkare!
Idag åker vi hela gröna Sellaronda, men gör en avstickare bort till Seceda och åker "La Longia! som är en av de finaste pisterna i Dolomiterna. Det är en 10 km lång röd pist som slingrar sig ner till byn Ortisei. Se en youtube-film om La Longia här >>

Lördag
Hemresa eller fri åkning för er som har sen hemresetid.
 


Afterski
Var vi ses på afterski efter våra utflykter meddelas dag för dag av guiderna, om det inte framgår i veckoprogrammet.

Byn & nöjen

Arabba är resmålet för dig som älskar toppklassig skidåkning och trevligt boende med goda möjligheter att avnjuta ett gott glas vin tillsammans med ljuvlig mat. Här förekommer allt som oftast lugna kvällar istället för dans och fest enda in på småtimmarna. Arabba bjuder på härlig stämning i form av en blandning av den gamla Sydtyrolen och Italien. Byn har nämligen tidigare tillhört Österrike innan första världskriget. Men liksom många andra orter i området blev Arabba italienskt, då stora delar av Dolomiterna togs över av Italien efter kriget. Här finns de charmiga italienska hotellen och restaurangerna med den goda italienska maten. På byns få afterskiställen är det ibland österrikisk afterski-musik som spelar i takt till en Birra Grande.

Restauranger
I byn finns en handfull besöksvärda restauranger, som serverar alltifrån stora pizzor till gastronomiska matupplevelser. Ett tips är att boka ett härligt frukosthotell i Arabba och sedan på kvällen välja nån mysig restaurang för att få lite miljöombyte. Du kan också besöka byns olika hotell för att äta din middag. De välkomnar alla gäster med öppna armar, även om du inte bor på hotellet. Under rubriken restauranger finns lite information om utbudet som finns i byn.

Afterski & barer
Det finns en handfull barer i Arabba, som serverar alltifrån öl och lokala viner till områdets populäraste drinkar Aperol Spritz och Hugo. Bar Peter är byns största och populäraste afterskiställe och bar, som ligger mitt i centrum. Här spelas österrikisk afterskimusik varvat med annan internationell musik och stämningen är alltid på topp.
Gillar du "lounge-stil" och gott vin är det vinbaren Heidi som gäller. Här kan du beställa in gott lokalt vin i tunna stora vinglas.
I samma byggnad som Hotel Portavescovo ligger La Stube, en trevlig bar där du kan ta något gott att dricka och titta på italiensk fotboll.
Om du är ute efter afterski mitt i backen ska du besöka Plan Boé eller Burz. Här skiner solen på de stora uteserveringarna vilket passar perfekt tillsammans med ställets specialitet, en kall Aperol Spritz. Efter afterskin återstår en blå pist hem till Arabba igen.

Affärer
Byns mataffär är Despar som ligger centralt i byn. Vill man köpa god salami eller lufttorkad skinka köper man det bäst i byns chakuteributik. Utspridda på olika ställen i centrum finns en del sportaffärer.

Restauranger

Miky´s Grill
Om en middag vill avnjutas i härlig alpmiljö alldeles intill pisten i byn med lite lyxkänsla är Miky´s grill det perfekta alternativet. Här arbetar grillmästaren mitt i restaurangen och det luktar underbart med allt kött som grillas över kolgrillen. Beställer ni ett grillfat för 2 personer med olika grillat kött så kan ni lätt vara 3 personer att dela på detta eftersom alla deras rätter är väldigt stora. Grilltallriken för 2 kostar ca 60 euro.  Övriga kötträtter kostar från ca 27 euro och uppåt. Här blir man alltid nöjd! Fantastiskt kött!

 

Bar Peter
Om det önskas en kväll med god mat i en enklare miljö, med både fart och lugn beroende på vilken tid man kommer, är det Peters bar som gäller. Här finns Arabbas fartfyllda afterski mellan kl. 16 och 19. Kommer man efter kl. 19 har musiken dämpats och borden är fint dukade så ni kan avnjuta en smakfull middag. Här finns både pizza, pastarätter, hemmagjorda hamburgare och härligt mört kött m.m. för bra humana priser. Kvalitet framför kvantitet av maträtter är mottot på Peters bar. Mycket prisvärt. Pizzor från 8 till 13 Euro, pasta ca 10 euro och kötträtterna kring 20-25 euro.

 

Heidi
Vem önskar inte att sitta och lyssna på skön lugn musik i en välinredd mysig vinbar. Då är valet lätt, Heidi. Här finns lättare förtäring med många underbara viner att välja på. 

Pizzeria 7 sass
Vill man äta stenungsbakade pizzor i en enkel kvarterskrogsmiljö passar Pizzeria 7 sass perfekt. Här hittar du en pizza allt i från 8 till 15 euro, så vill man bli mätt men inte lägga ut så mycket pengar på mat, är denna pizzeria ett bra alternativ. Pizzabagaren och ägaren Renato kan det här med att baka pizzor!

 

Al Table
En god pizza, köttbit eller bara en härlig tallrik fylld med charkuterier då finns restaurangen Al table. Här finns möjlighet att välja olika maträtter i en härlig miljö med humana priser. 

 

Resmålsfakta

När man bor i Arabba åker man även skidor i dalen Alta Badia, dalen Val Gardena, vid orterna Canazei och Campitello samt på glaciären Marmolada. Dessa fyra områden är sammanbyggda och du når alla med perfekt utgångspunkt från Arabba. 500 km pist utan behov av en enda skidbuss! Nedan finner du lite intressant fakta om skidområdet samt byn.

Arabba
Pist: 500 km
Blåa pister: 69 st
Röda pister: 107 st
Svarta pister: 17 st
Antal liftar: 187 st
Högsta åkhöjd: 3270 m
Fallhöjd: 1700 m
Kapacitet: 160.000 personer/ timme
Längdåkning: 4,2 km (vid Corvara som ligger intill. Läs mer >>)
Snowboardpark: ja

Dolomiti Superski
Pist: 1220 km
Blåa pister: 366 km
Röda pister: 732 km
Svarta pister: 122 km
Antal liftar: 497 st
Högsta åkhöjd: 3270 m
Fallhöjd: 1800 m
Kapacitet: 592.000 pers/ timme
Längdåkning: 237 km
Snowboardpark: ja

Övrigt
Transfertid från Venedig: 2 h och 30 min
Transfertid från Verona: 3 h och 30 min
Badhus: nej
Barer/ nattklubbar: 3 st
Restauranger: 8 st
Uthyrning av skidutrustning: ja
Skidskola: ja
Språk i skidskolan: Engelska, tyska, italienska
Byns höjd: 1610 m
Foto för liftkort: nej

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Göteborg Besikta bilprovning Mölndal, Argongatan 2 06:45 17:30
Kungsbacka Återvinningsstationen Klovsten. E6:an 07:05 17:10
Varberg Cirkel K Nord vid E6:an 07:40 16:30
Falkenberg Mc Donald´s vid E6:an 08:10 16:10
Halmstad Max Hamburgare, Snösvängen 1 08:45 15:40
Ängelholm Mc Donald´s vid E6:an 09:15 15:15
Helsingborg Cirkle K, Rusthållsgatan Ättekulla 09:40 15:45
Malmö Hyllie, Arenagatans Charterbussparkering vid Arenan. 10:30 14:00

Karta

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Liftkort Arabba
  Liftkort Arabba Liftkortet som ingår i resans pris gäller 6 dagar i hela Dolomiti Superski. Det innebär att ni kan åka överallt i hela Dolomiti Superski. Värde 423 Euro i högsäsong. För er som reser med buss eller kommer med egen bil är det möjligt att köpa till en 7:e dag. Fyll i födelsedatum för alla resenärer, tack. 6 dagars liftkort gäller söndag - fredag. 7 dagars liftkort gäller söndag - lördag. 8 dagars liftkort gäller lördag - lördag.
  Ej liftkort, Pris: -4 700:- gäller 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Ej liftkort, Pris: -4 200:- gäller 2025-01-18
  Liftkort: 13 dgr Dolomiti Superski Senior, född 1959 eller tidigare, Pris: 3 000:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08, 2025-03-15
  Liftkort: 6 dgr Dolomiti Superski Barn, född 2017 eller senare, Pris: -4 700:- gäller 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 6 dgr Dolomiti Superski Barn, född 2017 eller senare, Pris: -4 200:- gäller 2025-01-18
  Liftkort: 6 dgr Dolomiti Superski Barn, född 2017 eller senare, Pris: -4 000:- gäller 2025-03-15
  Liftkort: 6 dgr Dolomiti Superski Junior, född 2009 - 2016, Pris: -1 400:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08, 2025-03-15
  Liftkort: 6 dgr Dolomiti Superski Senior, född 1959 eller tidigare, Pris: -450:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08, 2025-03-15
  Liftkort: 6 dgr Dolomiti Superski, Vuxen, Pris: 0:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08, 2025-03-15
  Liftkort: 7 dgr Dolomiti Superski Barn, född 2017 eller senare, Pris: -4 700:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
  Liftkort: 7 dgr Dolomiti Superski Junior, född 2009 - 2016, Pris: -1 200:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
  Liftkort: 7 dgr Dolomiti Superski Senior, född 1959 eller tidigare, Pris: -200:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
  Liftkort: 7 dgr Dolomiti Superski, Vuxen, Pris: 300:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
  Liftkort: 8 dgr Dolomiti Superski, Vuxen, Pris: 800:- gäller 2025-01-18

Rumsval och övrigt

 • Fyrbäddsrum -1 500:- gäller 2025-02-15
 • Fyrbäddsrum -1 400:- gäller 2025-01-18, 2025-03-01, 2025-03-08, 2025-03-15
 • Fyrbäddsrum -1 300:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Fyrbäddsrum -1 250:- gäller 2025-02-22
 • Fyrbäddsrum -1 114:- gäller 2025-02-08
 • Fyrbäddsrum -1 029:- gäller 2025-02-15
 • Trebäddsrum -1 000:- gäller 2025-02-15, 2025-02-22
 • Trebäddsrum -967:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Trebäddsrum -933:- gäller 2025-03-01, 2025-03-08, 2025-03-15
 • Trebäddsrum -829:- gäller 2025-02-08
 • Trebäddsrum -800:- gäller 2025-02-15
 • Dubbelrum 0:-
 • Enkelrum mansard 0:- gäller 2025-01-25, 2025-02-08
 • Lägenhet type B för max 6 personer 0:- gäller 2025-02-08
 • Dubbelrum 330:- gäller 2025-02-15
 • Dubbelrum 385:- gäller 2025-01-18, 2025-02-15, 2025-02-22
 • Dubbelrum 386:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Dubbelrum 450:-
 • Dubbelrum 600:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Dubbelrum 700:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08, 2025-03-15
 • Trebäddsrum Comfort med balkong 700:- gäller 2025-02-22
 • Dubbelrum 900:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Dubbelrum 980:- gäller 2025-01-18, 2025-02-22
 • Dubbelrum 1 050:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-03-01, 2025-03-08, 2025-03-15
 • Dubbelrum 1 400:- gäller 2025-02-22
 • Dubbelrum 1 750:- gäller 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-03-08
 • Dubbelrum 1 800:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Enkelrum 1 800:- gäller 2025-02-08
 • Dubbelrum för eget bruk 1 890:- gäller 2025-01-18
 • Enkelrum 1 925:- gäller 2025-01-25
 • Dubbelrum 2 100:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-03-01, 2025-03-08, 2025-03-15
 • Enkelrum 2 100:- gäller 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-15
 • Enkelrum 2 212:- gäller 2025-03-08
 • Enkelrum 2 275:- gäller 2025-03-01
 • Dubbelrum 2 400:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Dubbelrum 2 800:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Dubbelrum 3 150:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-03-08, 2025-03-15
 • Dubbelrum 3 600:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Dubbelrum 4 200:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Skidfrakt t.o.r. 495:-

Avgångar & priser

Sida 1 av 2

AvresaAvreseortDestinationPlatserFrån pris
11/1ArlandaFlyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt valFullt15 990:-Fullt
11/1LandvetterFlyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt valFullt15 990:-Fullt
11/1ArlandaFlyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valFullt16 290:-Fullt
11/1ArlandaFlyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl valFullt17 490:-Fullt
11/1LandvetterFlyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valFullt17 490:-Fullt
11/1ArlandaFlyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl valFullt17 990:-Fullt
11/1LandvetterFlyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl valFullt18 490:-Fullt
11/1LandvetterFlyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valFullt18 490:-Fullt
11/1LandvetterFlyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl valFullt18 490:-Fullt
11/1ArlandaFlyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valFullt18 790:-Fullt
11/1ArlandaFlyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl valFullt18 990:-Fullt
11/1LandvetterFlyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valFullt18 990:-Fullt
11/1ArlandaFlyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valFullt19 990:-Fullt
11/1LandvetterFlyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl valFullt19 990:-Fullt
11/1LandvetterFlyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valFullt20 490:-Fullt
11/1ArlandaFlyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl valFullt21 990:-Fullt
11/1LandvetterFlyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl valFullt21 990:-Fullt
18/1ArlandaFlyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl val
Ord. pris. 15.490 kr. Nu prissänkt 1.000 kr + boka tidigt-rabatt!
Mer än 814 490:-Boka
18/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt val
Ord. pris. 15.490 kr. Nu prissänkt 1.000 kr + boka tidigt-rabatt!
814 490:-Boka
18/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl val
Ord. pris. 15.990 kr. Nu prissänkt 1.000 kr + boka tidigt-rabatt!
Mer än 814 990:-Boka
18/1ArlandaFlyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt val
Ord. pris. 16.490 kr. Nu prissänkt 1.000 kr + boka tidigt-rabatt!
815 490:-Boka
18/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valMer än 816 990:-Boka
18/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl val816 990:-Boka
18/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt val816 990:-Boka
18/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl valMer än 817 490:-Boka
18/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl val
Ord. pris. 18.490 kr. Nu prissänkt 1.000 kr + boka tidigt-rabatt!
Mer än 817 490:-Boka
18/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valMer än 817 490:-Boka
18/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl val
Ord. pris. 18.690 kr. Nu prissänkt 1.000 kr + boka tidigt-rabatt!
617 690:-Boka
18/1ArlandaFlyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl val
Ord. pris. 18.990 kr. Nu prissänkt 1.000 kr + boka tidigt-rabatt!
Mer än 817 990:-Boka
18/1ArlandaFlyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl val817 990:-Boka
18/1ArlandaFlyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl valMer än 818 490:-Boka
18/1ArlandaFlyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl val
Ord. pris. 19.490 kr. Nu prissänkt 1.000 kr + boka tidigt-rabatt!
618 490:-Boka
18/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valMer än 818 490:-Boka
18/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl val818 690:-Boka
18/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valMer än 818 990:-Boka
18/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl valMer än 818 990:-Boka
18/1ArlandaFlyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valMer än 819 990:-Boka
18/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl val619 990:-Boka
18/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valMer än 819 990:-Boka
18/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valMer än 820 690:-Boka
18/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl val221 490:-Boka
18/1ArlandaFlyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl val221 990:-Boka
18/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl val222 990:-Boka
25/1ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Albergo Sport, halvpension, liftkort enl val115 290:-Boka
25/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt val416 090:-Boka
25/1ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt val416 490:-Boka
25/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valFullt16 590:-Fullt
25/1ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valFullt16 990:-Fullt
25/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt val417 090:-Boka
25/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valFullt17 790:-Fullt
25/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl val717 990:-Boka
25/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl val717 990:-Boka
25/1ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valMer än 818 290:-Boka
25/1ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl val818 490:-Boka
25/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl val418 490:-Boka
25/1ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl val418 990:-Boka
25/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valFullt18 990:-Fullt
25/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valMer än 818 990:-Boka
25/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl val818 990:-Boka
25/1ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valFullt19 490:-Fullt
25/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl val419 490:-Boka
25/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl valFullt19 790:-Fullt
25/1ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl valFullt19 990:-Fullt
25/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl val719 990:-Boka
25/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valFullt20 190:-Fullt
25/1ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valMer än 820 990:-Boka
25/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl valFullt20 990:-Fullt
25/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valMer än 821 290:-Boka
25/1KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl val424 290:-Boka
25/1ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl val424 990:-Boka
25/1LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl val424 990:-Boka
1/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt valFullt16 690:-Fullt
1/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt val816 990:-Boka
1/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt val817 990:-Boka
1/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valFullt18 490:-Fullt
1/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valFullt18 490:-Fullt
1/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl valFullt18 490:-Fullt
1/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl val618 990:-Boka
1/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valFullt19 290:-Fullt
1/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl valMer än 819 490:-Boka
1/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl valFullt19 490:-Fullt
1/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valFullt19 490:-Fullt
1/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valFullt19 790:-Fullt
1/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl val619 790:-Boka
1/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valFullt20 490:-Fullt
1/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl valMer än 820 490:-Boka
1/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valFullt20 490:-Fullt
1/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl valFullt20 590:-Fullt
1/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl valFullt20 990:-Fullt
1/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl val120 990:-Boka
1/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valFullt20 990:-Fullt
1/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valFullt20 990:-Fullt
1/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl valFullt21 690:-Fullt
1/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl val121 990:-Boka
1/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valFullt21 990:-Fullt
1/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl valFullt24 490:-Fullt
1/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl valMer än 824 990:-Boka
1/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl valMer än 825 490:-Boka
8/2BussBuss, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt val414 990:-Boka
8/2BussBuss, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valMer än 816 990:-Boka
8/2BussFlyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl val816 990:-Boka
8/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt valFullt17 390:-Fullt
8/2BussBuss, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl val817 490:-Boka
8/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt valFullt17 790:-Fullt
8/2BussFlyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valMer än 817 990:-Boka
8/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt val417 990:-Boka
8/2BussFlyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl valFullt18 990:-Fullt
8/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valFullt19 190:-Fullt
8/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valFullt19 490:-Fullt
8/2BussBuss, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valMer än 819 490:-Boka
8/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl valFullt19 490:-Fullt
8/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valMer än 819 490:-Boka
8/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl val819 790:-Boka
8/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl valFullt19 990:-Fullt
8/2BussDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valMer än 819 990:-Boka
8/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl valFullt20 490:-Fullt
8/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valMer än 820 490:-Boka
8/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl valFullt20 990:-Fullt
8/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valFullt20 990:-Fullt
8/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valFullt20 990:-Fullt
8/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl val820 990:-Boka
8/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl valFullt21 490:-Fullt
8/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valFullt21 490:-Fullt
8/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl valFullt21 690:-Fullt
8/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl valFullt21 990:-Fullt
8/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valFullt21 990:-Fullt
8/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valMer än 821 990:-Boka
8/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valFullt22 490:-Fullt
8/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valFullt22 790:-Fullt
8/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valMer än 822 790:-Boka
8/2BussBuss, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl valMer än 824 990:-Boka
8/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl valFullt26 990:-Fullt
8/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl valMer än 827 290:-Boka
8/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl valFullt27 390:-Fullt
15/2BussBuss, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt val814 990:-Boka
15/2BussBuss, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valMer än 816 990:-Boka
15/2BussFlyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl val816 990:-Boka
15/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt val817 390:-Boka
15/2BussBuss, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl val817 490:-Boka
15/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt valFullt17 790:-Fullt
15/2BussFlyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valMer än 817 990:-Boka
15/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt valFullt17 990:-Fullt
15/2BussFlyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl val418 990:-Boka
15/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valMer än 819 390:-Boka
15/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valFullt19 490:-Fullt
15/2BussBuss, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valMer än 819 490:-Boka
15/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl val819 490:-Boka
15/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valFullt19 490:-Fullt
15/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl valFullt19 790:-Fullt
15/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl valFullt19 990:-Fullt
15/2BussDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valMer än 819 990:-Boka
15/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl val820 490:-Boka
15/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl valFullt20 990:-Fullt
15/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valFullt20 990:-Fullt
15/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valMer än 820 990:-Boka
15/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl valFullt20 990:-Fullt
15/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl val421 490:-Boka
15/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valMer än 821 490:-Boka
15/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl valFullt21 990:-Fullt
15/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valFullt21 990:-Fullt
15/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valFullt21 990:-Fullt
15/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl valFullt21 990:-Fullt
15/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valFullt21 990:-Fullt
15/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valMer än 822 490:-Boka
15/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valFullt22 790:-Fullt
15/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valFullt22 790:-Fullt
15/2BussBuss, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl valMer än 824 990:-Boka
15/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl valMer än 826 990:-Boka
15/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl valFullt27 390:-Fullt
15/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl valFullt27 490:-Fullt
22/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt valFullt17 390:-Fullt
22/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt val817 490:-Boka
22/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt val817 790:-Boka
22/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valFullt19 190:-Fullt
22/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valMer än 819 490:-Boka
22/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl valFullt19 490:-Fullt
22/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Bellavista, halvpension, liftkort enl valMer än 819 490:-Boka
22/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl val819 790:-Boka
22/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Serena, frukostpension, liftkort enl val819 990:-Boka
22/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl valFullt20 490:-Fullt
22/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl valFullt20 990:-Fullt
22/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valFullt20 990:-Fullt
22/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Chalet Barbara, frukostpension, liftkort enl valFullt20 990:-Fullt
22/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valMer än 821 490:-Boka
22/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl valFullt21 490:-Fullt
22/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valFullt21 490:-Fullt
22/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Al Forte, halvpension, liftkort enl valMer än 821 490:-Boka
22/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valFullt21 590:-Fullt
22/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl val721 690:-Boka
22/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Malita, halvpension, liftkort enl val721 690:-Boka
22/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Portavescovo, halvpension, liftkort enl valFullt21 990:-Fullt
22/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valFullt22 490:-Fullt
22/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valMer än 822 790:-Boka
22/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Olympia, halvpension, liftkort enl valMer än 822 790:-Boka
22/2KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl valFullt26 990:-Fullt
22/2LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl valFullt26 990:-Fullt
22/2ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Sporthotel Arabba, halvpension, liftkort enl valFullt27 390:-Fullt
1/3KastrupDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt valFullt16 490:-Fullt
1/3ArlandaDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt valFullt16 990:-Fullt
1/3LandvetterDirektflyg, transfer, Arabba, Hotel Emma, frukostpension, liftkort enligt valFullt17 990:-Fullt

Hotell

Hotel Portavescovo
Portavescovo är vårt mest populära hotell i Arabba, beläget mitt i byn ca 80 meter från liften. Pisten går nästan ända fram till hotellingången med skidförvaring, bastu, gym och pool. Hotellet har en...
Hotel Malita
Mycket trevligt hotell i rätta alpstilen mitt i centrum av Arabba. Hotellet har fina rum och en fantastisk relaxavdelning. Entré, tofflor och handduk till relaxavdelningen med finsk och turkisk bastu...
Hotel Serena
Garni Serena är ett relativt nybyggt hotell och stod klart år 2003. Det upplevs fortfarande som nytt! Hotellet håller mycket god klass med fantastiska rum och en underbar relaxavdelning. Från hotellet...
Sporthotel Arabba
Troligen Arabbas finaste hotell. Bästa maten enligt många! Hotellet snålar inte på råvarorna. T.ex. kan du bli serverad ostron och Franciacorta-vin istället för vanliga snittar och Prosecco när hotell...
Hotel Chalet Barbara
Detta mysiga frukosthotell ägs av familjen Pra, som även äger det flotta Sporthotell Arabba som ligger ca 300 meter ner mot centrum. Chalet Barbara är beläget ungefär 50 meter ifrån pisten som tar dig...
Hotel Emma
Trevligt frukosthotell mitt i centrum av Arabba och nära lift. Alla rum med nyrenoverade badrum med dusch och WC. Hotellet ägs av en familj där mamma Nadia tar mycket väl hand om sin gäster. Storleken...
Hotel Bellavista
Bellavista betyder "vacker utsikt" på italienska. Hotellet ligger verkligen vackert på Arabbas solsida med underbar utsikt över byn. Hotel Bellavista är ett renoverat frukosthotell som ligger cirka 40...
Hotel Al Forte
Ett mycket fint hotell med mycket god mat och fantastisk service. Hotellet är ett gammalt fort från första världskriget som byggts om till ett modernt hotell. Hotellet ligger 3 km från Arabba, men hot...
Hotel Olympia
Hotel Olympia ligger på solsidan med vacker utsikt över byn. Hotellet har fina rum, alla med dusch/ bad, WC, telefon, safe och TV. Du kan koppla av i deras stora sällskapsrum som bland annat har öppen...