Hotel Malita

Mycket trevligt hotell i rätta alpstilen mitt i centrum av Arabba. Hotellet har fina rum och en fantastisk relaxavdelning. Entré, tofflor och handduk till relaxavdelningen med finsk och turkisk bastu är kostnadsfri. Jacuzzi kostar 10 Euro för 15 min och solarium 8 Euro för 8min.. Det är möjligt att hyra badrock för 3 Euro/dag, 6 Euro/3 dagar eller 10 Euro för en vecka. Här får du alltid frukost och trerätters middag med stor salladsbuffé. Kockarna är väldigt duktiga och gäster som bott här prisar maten. Alla rum har TV, dusch/ bad, WC och hårfön. Från hotellet är det ca 100 meter till de stora liftarna söder om byn. Dessa tar dig vidare mot Marmolada, Canazei och Campitello. Likaså är det endast ca 200 meter till sittliften (Burz-liften) som tar dig i riktning mot Corvara och Val Gardena. Här stortrivs du!

Wifi
WiFi är gratis och fungerar bra i hela hotellet. Det krävs ett lösenord som man får i receptionen.

Rum
Hotellet har Standardrum med eller utan balkong samt Comfortrum med eller utan balkong. Comfortrummen är större och i dessa kan man även bo tre personer i. Standardrum utan balkong är ordinarie pris.

Några rum finns på översta våningen med snedtak. De rummen är lika fina. Många tycker att dessa rum är mysiga. Det går ej att välja rum med eller utan snedtak. Däremot kan man skriva in det som ett önskemål. Hotellet har några dubbelrum på bottenplan som inte är nyrenoverade. Dessa rum är billigare och ett avdrag på priset kommer synas i bokningen.
Standardrum utan balkong - ingår i resans pris.
Standardrum med balkong - plus 50 kr/natt.
Comfortrum utan balkong - plus 50 kr/natt.
Comfortrum med balkong - plus 100 kr/natt.

Rumsrabatter

Rabatter för de som ligger i 3:e och 4:e bädd i tre- och fyrbäddsrum (gäller ej familjerummen med 2 separata dubbelrum med gemensamt badrum).
Alla oavsett ålder : -1500 kr
2 år: ytterligare -5500 kr. Totalt -7000 kr
3-5 år: ytterligare -2200 kr. Totalt -3500 kr
6-10 år: ytterligare -700 kr. Totalt -2200 kr
11-99 år: ytterligare -0 kr. Totalt -1500 kr

Infantpris (barn ej fyllt 2 år): 2500 kr
Inkluderar flyg, transfer i föräldrars knä och boende i föräldrars säng.

Attribut

Avstånd till lift/pist 100 m
Avstånd till centrum 0 m
Relaxavdelning Ja
Halvpension Ja