Lägenheter Planibel

Ring eller maila för offert på lägenhet om du inte finner när du försöker boka!

Samtliga lägenhet totalrenoverades inför vintern 2023. Lägenheterna ligger 20-200 meter från liften på ett stort lägenhetsområde med 5 olika byggnader och är granne med Hotel Planibel. Det finns Superior- och Executivelägenheter. Executive-lägenheterna med tre rum har alltid två badrum per lägenhet! Alla lägenheter har ett kök och givetvis badrum. El, vatten, sängkläder och slutstädning ingår i resans pris. Man får lov att använda Hotel Planibels swimingpool och gym mot kostnad. Här bor du prisvärt på det absolut bästa läget till liften.

Det finns 219 lägenheter. Enrumslägenheter för 1 till 2 personer, tvårumslägenheter för 2-4 personer + 1 barn, tre-rumslägenheter för 2-4 personer + 2 barn.
Alla lägenheter är utrustade med kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, köksredskap, spis och matplats. Vardagsrum med satellit-TV, telefon och värdeskåp, ett eller två badrum med hårtork, badkar eller dusch. Veckovis städservice med byte av handdukar och sängkläder.

Superior-lägenhet. Välj:
Enrumslägenhet för max 2 personer. 
Tvårumslägenhet för max 4 personer + 1 barn.
Trerumslägenhet för max 4 vuxna + 2 barn.

Exectutive-lägenhet. Välj:
Tvårumslägenhet för max 4 personer +1 barn.
Trerumslägenhet för max 4 personer + 2 barn.

PRISERNA:
I grundpriset som du ser nedan eller när du söker efter lägenheter ingår flyg, transfer, 6 dagars liftkort och reseledarservice. Tillägg/rabatter kommer sedan för den lägenhet man väljer. Väljer man t.ex. att vara 2 personer i en 4-bäddslägenhet blir totalpriset givetvis dyrare per person än om väljer att vara 4 i samma lägenhet. Turistskatt tillkommer och måste betalas på plats.

Så tycker våra gäster om Lägenheterna Planibel

Så här tycker våra gäster om standard, mat och service på Residence Planibel.

1 = dåligt, 2 = mindre bra, 3 = godkänt, 4 = bra, 5 = mycket bra.
                                Motsvarade boendet dina                        Hur upplevde du boendets
                                förväntningar?                                            service?

Attribut

Pool mot kostnad
Avstånd till lift/pist 20-200 m
Avstånd till centrum 0 m
Relaxavdelning mot kostnad