Lägenheter Planibel

Lägenheterna ligger 20-200 meter från liften på ett stort lägenhetsområde och är granne med Hotel Planibel. Det finns Classic och Superior-lägenheter. Superior-lägenheterna ligger alltid i byggnaden närmast liften (se bild 3). Alla lägenheter har ett kök och givetvis badrum. El, vatten, sängkläder och slutstädning ingår i resans pris. Man får lov att använda Hotel Planibels swimingpool och gym mot kostnad. Här bor du prisvärt på det absolut bästa läget till liften.

Det finns 219 lägenheter. Studio med ett rum för 1 till 2 personer, tvårumslägenheter för 2 till 4 personer, tre-rumslägenheter för 2 till 4 vuxna och 2 barn.
Alla lägenheter är utrustade med kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, köksredskap, spis och matplats. Vardagsrum med satellit-TV, telefon och värdeskåp, eget badrum med hårtork, badkar eller dusch. Veckovis städservice med byte av handdukar och sängkläder.
Vissa lägenheter har en terrass där du kan njuta av panoramautsikt. Vissa lägenheter har heltäckningsmatta.

CLASSIC lägenhet. Välj:
Enrumslägenhet för max 2 personer. 
Tvårumslägenhet för max 4 personer.
Trerumslägenhet för max 4 vuxna + 2 barn/tonåringar.
Dessa ligger 50-200 meter från liftarna. Något enklare inredda än Superior-lägenheterna. 

SUPERIOR lägenhet. Välj:
Enrumslägenhet för max 2 personer. 
Tvårumslägenhet för max 4 personer.
Trerumslägenhet för max 4 vuxna + 2 barn/tonåringar.
Superior-lägenheterna ligger i byggnaden närmast stolliften. Det finns ingen byggnad i La Thuile som ligger närmare. Se bild 3.

PRISERNA:
I grundpriset som du ser nedan eller när du söker efter lägenheter ingår flyg, transfer, 6 dagars liftkort och reseledarservice. Tillägg kommer sedan för den lägenhet man väljer. Väljer man t.ex. att vara 2 personer i en 4-bäddslägenhet blir totalpriset givetvis dyrare per person än om väljer att vara 4 i samma lägenhet. 

Så tycker våra gäster om Lägenheterna Planibel

Så här tycker våra gäster om standard, mat och service på Hotel Planibel. Statistiken är hämtad från vår utvärderingsenkät, våren 2015.

1 = dåligt, 2 = mindre bra, 3 = godkänt, 4 = bra, 5 = mycket bra.
                                Motsvarade boendet dina                        Hur upplevde du boendets
                                förväntningar?                                            service?

Attribut

Pool mot kostnad
Avstånd till lift/pist 20-200 m
Avstånd till centrum 0 m
Relaxavdelning mot kostnad