Skip to main content

Joakims bussresa

Joakim Berndt och hans familj har rest många gånger med oss. Inför resan 2017 fanns inga flygstolar kvar, så de valde att resa med buss trots att Joakim tidigare sagt "ALDRIG MER" om att åka buss. Hans betyg efter resan förvånade t.o.m. oss på Go Alpin. Han hade ju bestämt sig från början att det skulle vara jobbigt att åka buss. Så här skrev Joakim i ett mail till oss efter resan:

"Jag arbetar på CA Andersson Premium Print & Media Partner i Malmö och vi har glädjen att ha Go Alpin som kund. Genom åren har resorna med Go Alpin blivit flera både för mig och min familj och andra kollegor. Vi föredrar flyg men i år var alla flygresor slutsålda redan i november. Därför bokade vi en bussresa till favoritresmålet Arabba i Dolomiterna istället, trots att vi tidigare sagt ”aldrig mer”. Jag måste säga att jag blev förvånad över hur behagligt och smidigt resan gick. Dagens bussar är verkligen inte som de var senast jag reste med buss till alperna. Nu var det bekväma stolar med gott om benutrymme. Servicen var kanon och redan innan Öresundsbron blev vi serverade smörgåsar och dryck helt kostnadsfritt. Vi var mycket nöjda med allt från bussresa till guider, skidåkning, hotell och såklart den extra 7:e skiddagen!"

Vi på Go Alpin arrangerar bussresor veckorna 7 och 8 till Moena, Alleghe och Arabba. Vi startar med bussarna från Göteborg. Vecka 8 startar vi endast från Skåne. Priset är detsamma oavsett var du väljer att gå på bussen.

Fritextsökning