Hotel Le Miramonti

Le Miramonti Welness Hotel är ett av byns finaste hotell och erbjuder fantastiska mijöer och god mat och dryck. Hotellet är ett av byns äldsta, men blev nyligen renoverat. Receptionen och lobbyn är av mysig interiör som till största del består av trä- och stenväggar samt stentak. Här får man verkligen den mysiga alpkänslan. Rummen är mycket fräsha, och här finns alla alternativ från enkelrum till stora sviter. Relaxområdet är generöst med en stor uppvärmd pool och två stycken bastu. Att besöka relaxavdelningen kostar 12 Euro per besök eller 55 Euro per vecka och då ingår även badrock. Mot avgift kan du även få skön massage och behandlingar. Hotellet erbjuder halvpension och restaurangen är rekommenderad i Guide Michelin. Den mysiga restaurangen lyfter verkligen besöket vid varje måltid. Hotellet är beläget mitt i centrum, med närhet till affärer och andra restauranger. Avståndet till liften är cirka 600 meter, men du blir bekvämt körd till liften med hotellets egna shuttleservice. Hotel Le Miramonti rekommenderas varmt om du vill ha det abolut lyxigaste och bästa boendet i La Thuile.

Rumsval
I våra priser ingår alltid Comfort dubbelrum. Dessa rum är snyggt inredda på 15 kvm. Vissa rum har balkong, men det kan inte garanteras.
Det finns även mindre och större dubbelrum.
De mindre rummen Small double room har endast en s.k. fransk bädd som är 140 cm bred. Dessa rum kan bokas med en rabatt på 700 kr per person/vecka.
De större rummen heter Superior rum och är på 18-19 kvm. Dessa rum har garanterat balkong och vacker utsikt mot byn och berget man åker skidor på. Tillägg för dessa rum är 1100 kr per person/vecka. Man kan vara tre personer i Superior rum. Då har tredje bädden en rabatt på 2000 kr. 
Det finns även Suite. Dessa rum är etagerum med ett vardagsrum på ena våningen och sovrum med dubbelsäng på andra våningsplanet. Soffan i vardagsrummet kan bäddas upp, vilket möjliggör dessa rum till 4 personer. Suiterna har 2 badrum. Tillägg ca 3500 kr per person/vecka.
Önskemål om annat rum än Comfort görs på telefon eller mail. Boka gärna Comfort först för att säkra era platser och fråga därefter om det är möjligt att byta rum.

Rumsrabatter

Rabatter för de som ligger i 3:e och 4:e bädd i Suite finns. Ring eller maila för uppgift.

Så tycker våra gäster om Hotel Le Miramonti

Så här tycker våra gäster om standard, mat och service på Hotel Le Miramonti. Statistiken är hämtad från vår utvärderingsenkät, våren 2015.

1 = dåligt, 2 = mindre bra, 3 = godkänt, 4 = bra, 5 = mycket bra.


Motsvarade hotellet dina                    Vad tyckte du om hotellets              Hur upplevde du hotellets
förväntningar?                                      mat?                                                     service?

"Jag är väldigt nöjd! Kunde inte haft en bättre resa, bättre skidåkning eller bättre väder. Det var så fantastiskt trevligt."

Attribut

Pool Ja
Avstånd till lift/pist 600 m
Avstånd till centrum 0 m
Egen shuttleservice Ja
Relaxavdelning mot avgift
Halvpension Ja