Club Glaciär - sedan 1980

 

Sedan flera år har vi haft samarbete med Club Glaciär. Nu går vi ihop på riktigt! Bokning av alla Club Glaciärs resor kommer göras här hos oss på Go Alpin. För övrigt är det inga större förändringar. Självklart kommer de populära guiderna från Club Glaciär finnas kvar på resmålen Sölden, Val di Sole och Val Gardena.

Club Glaciär startade sin verksamhet redan 1980! Olle Lennnartsson, som var en av grundarna, är fortfarande Club Glaciärs ansikte utåt. I dessa över 40 år har flera av reseledarna guidat samtliga år. Som ni förstår är det inga duvungar. Deras kunskap om resmålen och deras servicenivå är helt utöver vad du är van vid hos researrangörer där guidekåren är betydligt yngre. En del av hotellen har Club Glaciär haft resor till i över 30 år - och har det än idag! 

Go Alpin och Club Glaciär har mycket gemensamt. Därför är sammanslagningen helt naturlig. Båda bolagen har alltid divits som familjeföretag och inriktat sin målgrupp på familjer och par som uppskattar bra boende nära liftarna och kunniga guider som arrangerar utflykter flera dagar under veckan. Vi är inte bäst på blöta barrunder och disco-liv, utan vi fokuserar på att få ut det bästa av skidåkningen till varje gäst. Mat och goda drycker ligger oss också varm om hjärtat. Hos oss är du inte en siffra i statistiken, utan varje kund är viktig och vi är mycket måna om att du ska bli nöjd!

Fredrik Hansson, som startade Go Alpin 2004, åkte på sin första alpresa år 1986. Som 13-åring åkte han tillsammans med sin familj och resan var till Österrike och det var Club Glaciär som var researrangör! Redan då bestämde sig Fredrik för att få skidresor som sitt yrke. Så blev det också. Sedan år 1995 har Fredrik arbetat inom turismnäringen. De första 9 åren som anställd och sedan 2004 i egen regi. Nu är cirkeln verkligen sluten och Fredrik ser fram emot att vara en del av Club Glaciärs framtid!