Skidresor

La Thuile (IT)

La Thuile - Bästa av Italien och Frankrike i ett I italienska Aostadalen, på gränsen till Frankrike, ligger La Thuile. I den mysiga byn slingrar sig gatorna mellan gamla stenhus med kaféer, restauranger och små butiker. Här har man lyckats bevara den gamla charmen och byggt ett enormt skidområde alldeles intill. ....Läs mer »

Arabba (IT)

Arabba - Italiensk pärla i världens största skidområde   Om du vill bo mitt i det bästa av det bästa – då ska du åka till Arabba. I detta gigantiska skidparadis upplever du ständigt något nytt. Den genuina lilla byn ligger mitt i världens största skidområde, Dolomiti ....Läs mer »

Alleghe (IT)

Alleghe - Vackert skidområde med perfekt läge Denna mycket trevliga italienska skidort är ett säkert kort för skidnjutaren som gillar varierad skidåkning, samt för familjen som har små eller stora barn. När snön vräkt ner på natten är man dessutom helt ensam i off-pisten. Alleghe ....Läs mer »

Moena (IT)

Moena - Bussresa till Alperna - som en skidresa ska vara! Det är något speciellt med våra bussresor till Moena. Kan det vara det faktum att vi har arrangerat resor hit sedan 2004 och haft mängder med nöjda resenärer här? Det låga priset för en fantastisk skidresa? Eller är det den klassiska buss-skidsemestern ....Läs mer »

Val di Sole (IT)

Val di Sole - Sol, snö & lyxiga hotell till låga priser Här bor du på bästa läge i Val di Sole, som betyder solens dal, i norra Italien. Bergskedjan heter Brenta-Dolomiterna och här har du  ett enormt skidområde utanför dörren på nästan  160 km pist med varierad åkning ....Läs mer »