Skip to main content

Alleghe (IT)

Alleghe - Vackert skidområde med perfekt läge

Denna mycket trevliga italienska skidort är ett säkert kort för skidnjutaren som gillar varierad skidåkning. Alleghes skidområde på hela 80 km pist har åkhöjder på mellan 1.400 - 2.100 m.ö.h. Alltså ett snösäkert skidområde som är större än Sveriges största skidområde. Alleghe är en del av världens största skidområde, Dolomiti Superski. Alleghe erbjduder ett fantastiskt fint skidområde med underbara omgivningar varierade pister. Man kan åka skidor ner till byn. 

Långa, breda, härliga skogsbackar i Alleghe
Området, som har många långa, breda, härliga skogsbackar, ligger dessutom med perfekt startpunkt för en del av Dolomiternas vackra skidutflykter. Vill man ha ännu mer skidåkning än vad Alleghes skidområde erbjuder tar man en skidbuss på 20-25 minuter. Då har du ytterligare 500 kilometer sammanhängande pist framför dig! Eller kan du ta dig enkelt till Cortinas skidområde eller varför inte åka skidutflykterna Sellaronda eller Grande Guerra.
Med en kort transfer på endast två timmar från Venedig och tre timmar från Verona, tar man sig snabbt till den charmiga lilla byn som ligger vackert vid en sjö. Här har vi på Go Alpin många trevliga hotell att välja bland. Vi har varit här sedan starten 2004 och majoriteten av våra gäster kommer tillbaka år efter år. Hit ska du åka om du vill ha mängder med underbar skidåkning till ett förmånligt pris.

Fritextsökning

Skidåkning

Alleghes skidområde heter Ski Civetta och erbjuder 80 km underbara och välpreparerade pister. 95% av alla backar ligger på en åkhöjd av 1.400 - 2.100 m.ö.h, vilket gör det snösäkert! Området passar perfekt för både familjer och erfarna åkare, som gillar varierad skidåkning och god mat i backen. I de mysiga skogspisterna kryllar det av trevliga bergsrestauranger med stora uteserveringar. Skidområdet lämpar sig bra för barn, som ska lära sig åka skidor, då det finns enkla barnbackar med sitt- och släplift vid det stora skidtorget Pian de Pezze. För dig som gillar att åka i breda röda och blåa pister, samt varva skidåkningen med avslappnande pauser räcker området tillräckligt för en vecka. Vill du ha ännu mer skidåkning ligger Alleghe perfekt placerat i det stora Dolomiti Superski med sina 1.200 km pist och du kan därmed enkelt ta dig ut i världens största skidområde. Att du åker skidor i Dolomiternas vackraste vyer och äter god italiensk mat på berget, får du på köpet.

Skidområdet med de stora möjligheterna och inga liftköer
Ski Civetta ingår i det stora Dolomiti Superski. Om inte Alleghes 80 km pist är tillräckligt för dig, kan du enkelt ta dig vidare till det stora skidområdet med en skidbuss. I Dolomiti Superski kan du välja mellan 1.200 km pist med en stor variation av åkning och många härliga utflykter. Alleghe är dessutom en perfekt startpunkt för utflykten Grande Guerra. Du kan även med åka Sellaronda med start från Alleghe, genom att ta skidbussen 20-25 min till glaciären Marmolada. På detta resmål kan du välja tre olika typer av liftkort beroende på vilken sorts skidåkning du vill ha. I våra priser ingår alltid 6 dagars liftkort i Alleghe, men du kan enkelt uppgradera ditt liftkort till ett kombinationskort som heter 4+2 (4 valfria dagar i Alleghe och 2 valfria dagar i hela Dolomiti Superski). Eller uppgraderar du till det stora liftkortet, som ger full frihet i hela Dolomiti Superski alla 6 dagarna.

Skitour Sellaronda
På en och samma dag kan man ta sig runt det stora bergsmassivet Sella. Man förflyttar sig ca 50 km i underbart vacker miljö. En del härligt trötta ben mot eftermiddagen kan du också räkna med. Vi passerar som ett pärlband bland annat Canazei, Campitello, Selva i Val Gardena, Colfosco, Corvara och Arabba utan att åka samma pist två gånger. Denna runda kan man åka på två håll. Antingen följer man de gröna eller de orangea skyltarna. Med våra guider åker vi vanligtvis det orangea varvet eftersom att detta innebär fler underbara pister och mindre liftåkning. Här lunchar vi vanligtvis på vårt favoritställe Piz Seteur som erbjuder god mat, ljuvlig utsikt och sköna solstolar.
Busskostnad från Alleghe till Malga Ciapela (Marmolada) kostar några euro. Ingår ej i resans pris.

Skitour Grande Guerra
Denna heldagsutflykt går i fotspåren av första världskriget, som bl.a. utspelades bland bergen i Dolomiterna. Grande Guerra betyder just första världskriget på italienska. På en och samma dag transporterar vi oss totalt 72 km. Dagen börjar med att vi tar oss från toppen av Alleghes högsta berg, ner via den bredaste pisten till byn Pescul. Där ifrån åker vi vidare i en skidbuss som tar oss i riktning mot Fedare. Längre fram, precis intill den gamla OS-byn Cortina, ligger bergstoppen Lagazuoi. Därifrån går en pist som är utnämnd att vara en av världens 10 vackraste nedfarter, Hidden Valley. Ta kameran med dig, för här är naturupplevelsen total! Vi skidar vidare ner i dalen och där är det dags för nya upplevelser. Här ska vi tolka bakom muskelstarka ardennerhästar för att ta oss fram till backarna kring Arabba. Därifrån skidar vi sedan förbi glaciären Marmolada för att ta oss hem till Alleghe igen. Denna utflykt är ett absolut måste för dig som älskar kombinationen av toppklassig skidåkning och fina vyer!
Busskostnader och hästkostnader tillkommer med ca 10 euro. Ingår ej i resans pris.

Glaciären Marmolada
Detta 3 343 meter höga berg med sin glaciär ger dig skidåkning du sent kommer glömma! Efter endast 20 minuter bort med skidbuss, är du redo att ta de tre kabinerna upp till toppen. På vägen upp, efter att vi tagit den andra kabinbanan, kan du passa på att besöka Europas högst belägna museum som visar föremål och bilder från första världskriget i Dolomiterna. Väl högst uppe på toppen finns Madonna grottan. Här har Påven varit och välsignat berget. När det väl har blivit dags för att knäppa pjäxorna och spänna på sig skidorna har du 1,2 mil pist framför dig, hela vägen ner till dalstationen. Innan du tar dina första skär ner från den höga glaciären rekommenderar vi dig att ta några foton. Denna utsikt över Dolomiternas dramatiska landskap får man inte någon annanstans!
Busskostnad från Alleghe till Malga Ciapela (Marmolada) kostar några euro. Ingår ej i resans pris.

Serrai di Sottoguda
Ravinen är stängd sedan orkanen i oktober 2018, som förstörde den totalt. De arbetar med återställningen och vi hoppas den öppnas till säsongen 2025.
I den gömda ravinen, Serrai di Sottoguda, är inte skidåkningen i fokus. Här har du chans att istället få en naturupplevelse utöver det vanliga. Om du följer med våra guider på utflykten till Marmolada, kommer vi därefter skida ner i ravinen, som har sin början i Malga Ciapella. Ravinen är cirka 30 meter bred och alldeles ovanför ditt huvud reser sig upp mot hundra meter höga bergsväggar. Se upp för modiga isklättrare som tar sig upp för de vackert frusna vattenfallen. Genom den kilometerlånga ravinen går en smal transportsträcka och vi glider bland annat förbi ett litet kapell. Som en avslutning på utflykten äter vi lunch på en mysig restaurang i byn Sottoguda, som ligger precis vid ravinens mynning. En mycket trevlig utflykt som garanterat kan förstärka din semesterupplevelse.
Busskostnad från Alleghe till Malga Ciapela (Marmolada) tillkommer med några euro. Ingår ej i resans pris.

Pistkartor

Då du bor i Alleghe har du hela 580 km pist att välja bland. Ski Civetta med sina 80 km pist är ortens egna område, men du kan enkelt utforska nya backar i resten av Dolomiti Superski kring t.ex. Arabba och Cortina. Här finns de pistkartor som du kommer ha nytta av under din resa hit. De olika områdena bildar tillsammans stora delar av det enorma Dolomiti Superski.

Ski Civetta

Alleghes eget skidområde. En ägglift från byn tar dig upp i systemet.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Arabba

Bor man i Alleghe kan man enkelt ta sig till Arabbas skidområde. Bussar avgår ungefär varje halvtimme till glaciären Marmolada, som ingår i Arabbas skidområde. Här är en överblickskarta över Arabba och de intilliggande dalarna. Man ser bland annat glaciären Marmolada, det enorma bergsmasivet Sella och dalen Val Gardena. För att åka här krävs liftkort för Dolomiti Superski. Allegheliftkort gäller ej här.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Canazei & Campitello

Dessa områdena ligger på andra sidan det stora passet, Pass Pordoi, som skiljer Canazei och Arabba åt. Här åker vi bland annat då vi åker Sella Ronda. För att åka här krävs liftkort för Dolomiti Superski. Allegheliftkort gäller ej här.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Val Gardena

Dalen ligger på andra sidan Sella jämfört med Arabba. Här finns bland annat världscupsbacken från världscupen som hålls en gång varje vinter i Val Gardena. För att åka här krävs liftkort för Dolomiti Superski. Allegheliftkort gäller ej här.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Corvara

Arabbas granndal. Dalen är känd för sina flacka och glassiga backar. Här finns även den kända Stenmarks-backen Gran Risa, där han tog sin 80:de världscupseger. För att åka här krävs liftkort för Dolomiti Superski. Allegheliftkort gäller ej här.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Skiduthyrning

I Alleghe är det billigt med skidhyra. Vi hyr på C. Elle Sport, som har en sportaffär mitt i byn och skiduthyrningen har de nära liften. De har bra service och mycket bra utrustning till superlåga priser. Här kan du hyra både skidor, snowboard och hjälmar. Det finns två skidpaket att välja mellan. Du kan välja ”Solo Sci”, som innebär endast skidor och stavar, eller ”Completo”, som innebär pjäxor, skidor och stavar. Våra guider finns på plats för att hjälpa er med uthyrningen.

Skidhyra behöver man inte anmäla
Skiduthyrning behöver man INTE föranmäla. Då vi vet hur många som ska hyra varje ankomstdag meddelar vi uthyraren detta. Vi räknar ut detta genom att se hur många som inte bokat skidfrakt på flyget. Vi berättar vilken tid vi kommer så ha de gott om personal på plats för att lösa detta smidigt.

Priserna nedan är utan 10% rabatt och avser vintern 2023/2024

Skidor och stavar. 6 eller 7 dagar
Kids  70-120 cm         39 €
Junior 130-160 cm     44 €
Junior Race                 85 €
Easy                             51 €
All round                     61 €
Advanced                   89 €
Top race                    110 €
Snowboard Junior     40 €
Snowboard (ej boots) 79-100 €
Hjälm                           15 € (gäller vid hyra av skidor. Annars 30 euro)

Pjäxor, skidor och stavar. 6 eller 7 dagar
Kids  70-120 cm         52 €
Junior 130-160 cm     57 €
Junior Race                 98 €
Easy                             72 €
All round                     82 €
Advanced                  124 €
Top race                    145 €
Snowboard Junior      59 €
Snowboard        101-129 €
Hjälm                            15 € (gäller vid hyra av skidor+pjäxor. Annars 30 euro)

Priserna för komplett är med ”regular boots”. Lägg till ca 1,5 euro/dag för ”Advanced boots”.

Service ca-priser:
Vax 7 €
Kanter 15 €
Vax + kanter 20 €
Full service 40 € (även belag)

Skidskola

För dig som behöver slipa på tekniken eller har barn som håller på att lära sig, finns det mycket bra skidskola i Alleghe. Vi rekommenderar Scuola Sci & Snowboard Alleghe Civetta, som har duktiga instruktörer och bra priser. Det finns både privatlektioner och grupplektioner för såväl vuxna som barn.

Privatlektioner
Priserna är desamma för både barn och vuxna. Lektionerna varar i 55 minuter.
Tider  9.00 – 16.00    
Pris    ca 50 € per lektion   +10 € för ytterligare en person   
                          

Grupplektioner för barn
Grupplektioner passar bra för barn då lärarna låter barnen åka skidor tillsammans på ett lekfullt och roligt sätt. Lektionerna är måndag, tisdag, onsdag och fredag mellan 10.00 – 12.45 samt torsdag mellan 10.00 – 15.00. På torsdagen äter barnen lunch tillsammans med läraren men lunchkostnaden ingår inte i priset. Veckan avslutas vanligtvis med en skidtävling.

Pris: ca 180 € per person

 

Du bokar skidskola direkt hos skidskolan. Du finner deras kontaktuppgifter här>>

Liftkort ingår

När du bokar din resa till Alleghe ska du välja vilket liftkort varje resenär ska ha. Detta görs genom ett enkelt knapptryck i bokningen. Du väljer om någon i sällskapet är senior, junior eller barn samt vilket av de tre olika liftkorten som ni vill ha. Beroende på ditt val blir det rabatt eller tillägg på resans pris. 

Ålderskrav på samtliga liftkort vintern 2024-2025 är:
Barn, född 2017 eller senare
Junior, född 2009 - 2016
Senior, född 1959 eller tidigare
Ej liftkort: alltid -3500 kr

 

Liftkort för Alleghe
Liftkortet är inkluderat i resans pris. I samtliga resor till Alleghe ingår ett 6 dagars vuxen-liftkort för Alleghes eget skidområde på hela 80 km pist.
6 dgr Alleghe vuxen: ingår i resans pris
6 dgr Alleghe barn: -3500 kr
6 dgr Alleghe junior: -1000 kr
6 dgr Alleghe senior: -350 kr

7 dgr Alleghe vuxen: 200 kr
7 dgr Alleghe barn: -3500 kr
7 dgr Alleghe junior: -800 kr
7 dgr Alleghe senior: -150 kr

4 + 2 och 5 + 2
Du kan uppgradera ditt liftkort till ett kombinationskort 4+2 (sex dagar totalt) eller 5+2 (sju dagar totalt). De 4 eller 5 dagarna gäller liftkortet i Alleghes skidområde. De 2 övriga dagarna kan du spendera var du vill i hela Dolomiti Superski, men givetvis även i Alleghe om du vill det.
4+2 vuxen: +300 kr    
4+2 barn: -3500 kr    
4+2 junior: -850 kr     
4+2 senior: - 50 kr    

5+2 vuxen: +650 kr
5+2 barn: -3500 kr
5+2 junior: -600 kr
5+2 senior: +200 kr

Dolomiti Superski
Vill du ha alla möjligheter att kunna åka på fantastiska utflykter varje dag ska du välja ett Dolomiti Superski-liftkort. Då kan du åka var du vill i hela Dolomiti Superski alla dina 6 eller 7 skiddagar. Alleghe ingår i Dolomiti Superski, så du kan givetvis åka i Alleghe så mycket du vill också.
6 dgr Dolomiti Superski vuxen: +800 kr
6 dgr Dolomiti Superski barn: -3500 kr
6 dgr Dolomiti Superski junior: -500 kr
6 dgr Dolomiti Superski senior: +350 kr

7 dgr Dolomiti Superski vuxen: +1050 kr
7 dgr Dolomiti Superski barn: -3500 kr
7 dgr Dolomiti Superski junior: -350 kr
7 dgr Dolomiti Superski senior: +600 kr

Liftkort för 7 dagar är möjligt då man väljer bussresa, reser med egen bil eller har en hemresetid med sen flygavgång. Vi lämnar Alleghe ca 4,5 timmar före flygets avgång.

Veckoprogram

Du kan inte skapa din skidsemester på egen hand, lika bra som med hjälp av oss. Vi tar hand om er och tipsar om de bästa pisterna oavsett om du åker med våra guider, eller på egen hand.

Vårt väl tilltagna veckoprogram tillsammans med våra trevliga guider skapar möjligheten för dig att få ut så mycket som möjligt av din skidåkning och få en oslagbar semester. Vi åker allt ifrån långa skidsafarin till mindre pistvisningar. Du behöver inte vara proffs för att hänga med på våra utflykter, men vi förutsätter att du kan ta dig ner för röda pister i hyggligt tempo. Vid strålande solsken och lediga solstolar är fikapauser obligatoriska. Förutom underbar skidåkning är det mycket trevligt att åka tillsammans med andra resenärer i grupp.

Veckoprogrammet är preliminärt och kan ändras en del beroende på väder och vind, samt antalet resenärer på orten. Övriga veckor har vi ej reseledare på plats i Alleghe. 


 

Veckoprogram vintern 2025 veckorna 6, 7, 8, 9, 10

Veckoprogrammet är preliminärt. Veckorna 3-5 och 11-12 har vi ej reseledare i Alleghe

Lördag
Ankomst till hotellen.
Skiduthyrning på C. Elle Sport. efter 17:30.

Söndag
08:00 Skiduthyrning för de som inte hyrde på lördagen.
Pistvisning i Ski Civetta.
Samling på toppen av berget Col di Baldi klockan 10:00. Åk gärna några åk innan.
Det tar 20 minuter att ta sig upp dit med 2 äggliftar.
Afterski på Birreria Esperia.

Måndag
Skitour Sella Ronda.
Över 50 km skidåkning på en och samma dag. Låt dig inte skrämmas av sträckan, denna utflykt kan nästan alla följa med på. Det krävs bara att du kan ta dig ner för en röd pist i hyggligt tempo. Skidbussen till Malga Ciapella avgår klockan 08:06. Vi är tillbaka ca 16:30.

Tisdag
Fri åkning. 
Exempel på egen utflykt är glaciären Marmolada, och/eller en sväng upp på Passo Padon för att ta några backar i Arabba, sen tillbaka igen för att ta bussen hem till Alleghe.
Rekomenderad tid att ta bussen till Marmolada är senast 8:43. Åk till ändstationen, skida ner till kabinen som tar er upp på Marmolada. Bussen hem avgår på samma ställe som ni hoppade av. Se busstidtabell längre ner på sidan.

Onsdag
Cortina
Avfärd 08:30 nere vid liften i Alleghe. Vi skidar över berget och tar bussen till Cortinas skidområde. Nästan en heldag väntar i Cortina och Cinque Torri innan vi tar oss tillbaka till Alleghes skidområde med buss. 
Busskostnad ca 10 Euro t.o.r. 

Efter middagen är det underhållning. Ca. kl 20:30 kommer Eros och spelar musik på Sporthotel Europa. Alla är välkomna.

Torsdag
Skitour Grande Guerra
En heldagsutflykt genom stora delar av skidorådet. Skidåkning från Alleghe mot Cortina, San Cassiano, Corvara, Arabba, Marmolada och sedan tillbaka sista biten med buss till Alleghe.
Afterski med live-musik, med Italienske Paulo samt Go Alpins ägare Fredrik. Två trubadurer som blandar Italiensk, Svensk och internationell musik. Sporthotellet kl 16.30 Alla är välkomna.

Fredag
Gemensam pizza-lunch på Fontanabona (Rödvita tältet, utomhus på baksidan i solen.)  
Här får du en riktig italiensk pizza bakad i gammaldags ugn. Välkomna 12:00. Vi bokar bord till er, anmäl er till reseledaren senast dagen före!

Lördag
Hemresa eller fri skidåkning för er som har sen avresetid.
 

Busstidtabell Alleghe - Marmolada 2024
Bussen avgår ca 100 meter före äggliften i Alleghe och även vid Alleghe Municipio (kommunhuset), som ligger mellan Hotel Alle Alpi och Hotel La Nava.

TILL MARMOLADA
Alleghe - Stolliften Padon 08:07 - 08:38
Alleghe - Stolliften Padon 08:25 - 08:50
Alleghe - Stolliften Padon 08:43 - 09:10
Alleghe - Stolliften Padon 09:03 - 09:30
Alleghe - Stolliften Padon 09:25 - 09:50
Alleghe - Stolliften Padon 09:45 - 10:10
Alleghe - Stolliften Padon 10:03 - 10:30
(finns även senare avgångar)

FRÅN MARMOLADA
(finns även tidigare avgångar)
Stolliften Padon - Alleghe 13:20 - 13:45
Stolliften Padon - Alleghe 14:00 - 14:25
Stolliften Padon - Alleghe 14:40 - 15:05
Stolliften Padon - Alleghe 15:00 - 15:25
Stolliften Padon - Alleghe 15:20 - 15:45
Stolliften Padon - Alleghe 15:35 - 16:00
Stolliften Padon - Alleghe 16:00 - 16:25
Stolliften Padon - Alleghe 16:20 - 16:45
Stolliften Padon - Alleghe 16:40 - 17:05
Stolliften Padon - Alleghe 16:55 - 17:20

Priser år 2024:
Bussbiljett kostar 5 Euro vid förköp på turistbyrån och 6 euro ombord på bussen. 
Det finns också veckokort för 15 Euro, som endast kan förköpas på turistbyrån. Finns ej att köpas ombord på bussen.
Barn födda efter 26 nov 2014 reser gratis på skidbussen.

Busstidtabell Pescul - Fedare 2024
Detta är bussen som kör mellan Alleghes skidområde och Cortinas skidområde. Bussen avgår på parkeringen nära liften i Pescul.

TILL FEDARE
Pescul - Fedare 09:15 - 09:45
Pescul - Fedare 09:45 - 10:15
Pescul - Fedare 10:15 - 10:45
Pescul - Fedare 10:45 - 11:15
Pescul - Fedare 11:45 - 12:15
Pescul - Fedare 12:45 - 13:15
Pescul - Fedare 13:15 - 13:45
Pescul - Fedare 14:15 - 14:45

FRÅN FEDARE
(finns även tidigare avgångar)
Fedare - Pescul 13:15 - 13:45
Fedare - Pescul 13:45 - 14:15
Fedare - Pescul 14:45 - 15:15
Fedare - Pescul 15:15 - 15:45
(finns även senare avgångar, men då hinner man inte hem till Alleghe)

Priser år 2024:
För att åka Skitour Grande Guerra kan man köpa biljett för båda bussarna. 10 Euro vid förköp eller 11 Euro styckevis ombord på bussen.


Afterski
Var vi ses på afterski efter våra utflykter meddelas dag för dag av guiderna, om det inte framgår i veckoprogrammet.

Restauranger

Restaurang Esperia
I Hotel Esperia finner man Italiens nordligaste ölbryggeri. De brygger två sorters öl, ett ljust och ett mörkt. Maten som serveras är väldigt prisvärd. Den är enkel, men mycket god. Det finns pasta, kött, kyckling m.m.

Pizzeria Rudatis
Här äter man byns godaste pizza, men de har även pasta, kött fisk m.m. Ligger granne med Hotel Esperia.

Sporthotel Europa****
I Sporthotel Europa finns en a la carte restaurang som heter Lavoi. Man sitter vackert intill stora panoramafönster utmed sjön och på borden är det vita dukar. Personalen är flott klädda poch servicen på topp. Se mer om denna restaurang på deras hemsida här >>

Grande Baita Civetta
Restaurangen ligger på mellanstationen uppe på berget. Vanligtvis någon kväll i veckan öppnar de upp liften till restaurangen för en härlig flerrättersmiddag. När du kommit upp med liften väntar en snöskoter och kör dig ända fram till dörren. För ca 15 Euro får du en underbar kvällsupplevelse med en välkomsdrink och lift-turen upp och ner. Middagen tillkommer i pris. Bara att åka lift på kvällen och att få se hela Alleghe upplyst är magiskt.  

Resmålsfakta

Nedan finner du all möjlig information och fakta om skidåkning, byn och övrigt i Alleghe. Alltifrån hur många kilometer pist till hur lång tid transfern tar från flygplatsen upp till byn.

Alleghes skidområde - Ski Civetta
Pist: 80 km
Blåa pister: 23 st
Röda pister: 17 st
Svarta pister: 3 st
Antal liftar: 25 st
Högsta åkhöjd: 2100 m
Fallhöjd: 1100 m
Kapacitet: 37.000 personer/ timme
Längåkning: ja, i Falcade och Malga Ciapela
Snowboardpark: ja
Skidbuss: ja

Alleghe + Arabba
Det är dessa pister du åker i om du följer med på våra utflykter.
Pist: 580 km
Blåa pister: 92 st
Röda pister: 124 st
Svarta pister: 20 st
Antal liftar: 212 st
Högsta åkhöjd: 3270 m
Fallhöjd: 1700 m
Kapacitet: 197.000 personer/ timme
Längåkning: 58 km
Snowboardpark: ja
Skidbuss: ja

Dolomiti Superski
Pist: 1.220 km
Blåa pister: 366 km
Röda pister: 732 km
Svarta pister: 122 km
Antal liftar: 497 st
Högsta åkhöjd: 3270 m
Fallhöjd: 1800 m
Kapacitet: 592.000 pers/ timme
Längdåkning: 237 km
Snowboardpark: ja

Övrigt
Transfertid från Venedig: 2 h
Transfertid från Verona: 3 h
Badhus: nej
Barer/ nattklubbar: 4 st
Restauranger: 5 st
Uthyrning av skidutrustning: ja
Skidskola: ja
Språk i skidskolan: engelska, tyska, italienska
Byns höjd: 1000 m.ö.h. (95% av skidåkningen 1.400 - 2.100 m.öh.)
Foto för liftkort: nej

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Göteborg Besikta bilprovning Mölndal, Argongatan 2 06:45 17:30
Kungsbacka Återvinningsstationen Klovsten. E6:an 07:05 17:10
Varberg Cirkel K Nord vid E6:an 07:40 16:30
Falkenberg Mc Donald´s vid E6:an 08:10 16:10
Halmstad Max Hamburgare, Snösvängen 1 08:45 15:40
Ängelholm Mc Donald´s vid E6:an 09:15 15:15
Helsingborg Cirkle K, Rusthållsgatan Ättekulla 09:40 15:45
Malmö Hyllie, Arenagatans Charterbussparkering vid Arenan. 10:30 14:00

: 2025-02-08, 2025-02-08, 2025-02-08, 2025-02-08, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-15, 2025-02-15, 2025-02-15, 2025-02-15

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Göteborg Besikta bilprovning Mölndal. 08:30 17:30
Kungsbacka Återvinningsstationen Klovsten. E6:an 08:50 17:10
Varberg Cirkel K Nord vid E6:an 09:10 16:30
Falkenberg Mc Donald´s vid E6:an 09:20 16:10
Halmstad Max hamburgare. Adress Snösvängen. 10:00 15:40
Ängelholm Mc Donald´s vid E6:an 10:30 15:15
Helsingborg Hamnen. Oceangatan 2 11:00 15:45

: 2025-02-01, 2025-02-01, 2025-02-01, 2025-02-01

Karta

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • Liftkort Alleghe
  Liftkort Alleghe Liftkortet som ingår i resans pris gäller 6 dagar i Alleghes skidområde, som är på hela 80 km pist. Värde 348 Euro i högsäsong. Bokar ni bussresa är det möjligt att åka skidor på avresedagen. Boka i så fall 7 dagars liftkort. Uppgraderar man till 4+2 eller 5+2 liftkort innebär det att man kan åka alla 6 eller 7 dagarna i Alleghe, men 2 av dagarna kan även åkas i övriga Dolomiti Superski. Uppgraderar man till Dolomiti Superski-liftkort, har man tillgång till världens största skidområde på över 1200 km pist! Planerar ni att göra 3 eller fler utflykter utanför Alleghes skidområde är det detta liftkort ni ska välja. Ett vuxenliftkort i Dolomiti Superski har ett värde av 425 Euro i högsäsong för 6 dagar. Vecka 12 kan man endast välja Alleghe-liftkort p.g.a. skidbussarna slutar efter vecka 11. Fyll i födelsedatum för alla resenärer. 6 dagars liftkort gäller söndag - fredag 7 dagars liftkort gäller söndag - lördag OBS! Du kan inte ändra liftkort inom 10 dagar till avresa. Om du ändrar liftkort efter att du slutbetalt resan måste du betala in mellanskillnaden. Gör du ett byte till billigare liftkort tar vi ut en administrativ avgift på 250 kr för att återbetala pengar.
  Ej liftkort, Pris: -3 500:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08, 2025-03-15
  Liftkort: 4+2 Barn, född 2017 eller senare, Pris: -3 500:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 4+2 Junior, född 2009 - 2016, Pris: -850:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 4+2 Senior, född 1959 eller tidigare, Pris: -50:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 4+2 Vuxen, Pris: 300:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 5+2 Barn, född 2017 eller senare, Pris: -3 500:- gäller 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 5+2 Junior, född 2009 - 2016, Pris: -600:- gäller 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 5+2 Senior, född 1959 eller tidigare, Pris: 200:- gäller 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 5+2 Vuxen, Pris: 650:- gäller 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 6 dgr Alleghe barn, född 2017 eller senare, Pris: -3 500:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08, 2025-03-15
  Liftkort: 6 dgr Alleghe junior, född 2009 - 2016, Pris: -1 000:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08, 2025-03-15
  Liftkort: 6 dgr Alleghe senior, född 1959 eller tidigare, Pris: -350:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08, 2025-03-15
  Liftkort: 6 dgr Alleghe Vuxen, Pris: 0:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08, 2025-03-15
  Liftkort: 6 dgr Dolomiti Superski Barn, född 2017 eller senare, Pris: -3 500:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 6 dgr Dolomiti Superski Junior, född 2009 - 2016, Pris: -500:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 6 dgr Dolomiti Superski Senior, född 1959 eller tidigare, Pris: 350:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 6 dgr Dolomiti Superski Vuxen, Pris: 800:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 7 dgr Alleghe barn, född 2017 eller senare, Pris: -3 500:- gäller 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 7 dgr Alleghe junior, född 2009 - 2016, Pris: -800:- gäller 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 7 dgr Alleghe senior, född 1959 eller tidigare, Pris: -150:- gäller 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 7 dgr Alleghe Vuxen, Pris: 200:- gäller 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15
  Liftkort: 7 dgr Dolomiti Superski Barn, född 2017 eller senare, Pris: -3 500:- gäller 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 7 dgr Dolomiti Superski Junior, född 2009 - 2016, Pris: -350:- gäller 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 7 dgr Dolomiti Superski Senior, född 1959 eller tidigare, Pris: 600:- gäller 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08
  Liftkort: 7 dgr Dolomiti Superski Vuxen, Pris: 1 050:- gäller 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-01, 2025-03-08

Rumsval och övrigt

 • Familjerum. 2 dubbelrum med 1 badrum. -490:- gäller 2025-02-01
 • Dubbelrum 0:-
 • Dubbelrum Economy 0:- gäller 2025-01-18, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-08, 2025-03-15
 • Familjerum. 2 dubbelrum med 1 badrum. 0:- gäller 2025-02-15
 • Familjerum. 2 dubbelrum med 1 badrum. 1 tombädd. 0:- gäller 2025-02-01
 • Trebäddsrum 0:- gäller 2025-02-15
 • Dubbelrum 600:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Dubbelrum 700:-
 • Dubbelrum 840:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Fyrbäddrum 840:- gäller 2025-02-15
 • Lägenhet Europa. 3 rum, 2 badrum, max 5 personer 900:- gäller 2025-02-15
 • Dubbelrum 980:- gäller 2025-01-18, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-08, 2025-03-15
 • Fyrbäddrum 980:- gäller 2025-02-15
 • Enkelrum 1 020:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Enkelrum, Economy 1 020:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Lägenhet Europa. 3 rum, 2 badrum, max 5 personer 1 050:- gäller 2025-02-15
 • Enkelrum 1 190:- gäller 2025-01-18, 2025-01-25, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-03-01
 • Enkelrum, Economy 1 190:- gäller 2025-01-18, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-08, 2025-03-15
 • Enkelrum, Standard 1 200:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Dubbelrum 1 400:- gäller 2025-02-01
 • Enkelrum, Standard 1 400:- gäller 2025-01-18, 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-08, 2025-03-15
 • Dubbelrum 1 560:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Lägenhet Europa 3 rum, 2 badrum, max 4 personer 1 800:- gäller 2025-02-15
 • Dubbelrum 1 820:- gäller 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-08
 • Dubbelrum 1 980:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Enkelrum 1 990:- gäller 2025-02-01, 2025-03-01
 • Lägenhet 3 rum, max 8 personer 2 021:- gäller 2025-03-15
 • Dubbelrum för eget bruk 2 100:- gäller 2025-02-01
 • Lägenhet Europa 3 rum, 2 badrum, max 4 personer 2 100:- gäller 2025-02-15
 • Dubbelrum 2 310:- gäller 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-08
 • Dubbelrum 2 340:- gäller 2025-02-08, 2025-02-15
 • Dubbelrum 2 730:- gäller 2025-02-01, 2025-02-08, 2025-02-15, 2025-02-22, 2025-03-08
 • Skidfrakt t.o.r. 495:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationPlatserFrån pris
11/1ArlandaFlyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valFullt12 990:-Fullt
11/1ArlandaFlyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valFullt12 990:-Fullt
11/1ArlandaFlyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valFullt15 290:-Fullt
11/1ArlandaFlyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valFullt15 990:-Fullt
11/1ArlandaFlyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt114 790:-Fullt
18/1KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valMer än 812 690:-Boka
18/1KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 812 690:-Boka
18/1ArlandaFlyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valMer än 813 190:-Boka
18/1ArlandaFlyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 813 190:-Boka
18/1LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 290:-Boka
18/1LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 290:-Boka
18/1KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valMer än 814 490:-Boka
18/1ArlandaFlyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valMer än 814 990:-Boka
18/1KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 990:-Boka
18/1KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valMer än 815 490:-Boka
18/1ArlandaFlyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 815 690:-Boka
18/1ArlandaFlyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valMer än 815 990:-Boka
18/1LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valMer än 815 990:-Boka
18/1LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 816 490:-Boka
18/1LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valMer än 816 990:-Boka
25/1KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt val713 190:-Boka
25/1KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt val713 190:-Boka
25/1ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valMer än 813 490:-Boka
25/1ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 813 490:-Boka
25/1LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 490:-Boka
25/1LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 490:-Boka
25/1KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt14 990:-Fullt
25/1ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt15 490:-Fullt
25/1KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt val715 490:-Boka
25/1ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 815 990:-Boka
25/1KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valFullt15 990:-Fullt
25/1LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt15 990:-Fullt
25/1ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valFullt16 890:-Fullt
25/1LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 816 990:-Boka
25/1LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valFullt17 490:-Fullt
1/2BussBuss, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valFullt11 990:-Fullt
1/2BussBuss, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valFullt12 190:-Fullt
1/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valFullt13 390:-Fullt
1/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valFullt13 490:-Fullt
1/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valFullt13 790:-Fullt
1/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt val613 890:-Boka
1/2BussBuss, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt14 290:-Fullt
1/2BussBuss, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valFullt14 490:-Fullt
1/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valFullt14 990:-Fullt
1/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt val614 990:-Boka
1/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt15 890:-Fullt
1/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valFullt15 990:-Fullt
1/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 816 190:-Boka
1/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt16 290:-Fullt
1/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valFullt16 490:-Fullt
1/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt val416 990:-Boka
1/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valMer än 817 290:-Boka
1/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 817 490:-Boka
1/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valMer än 817 990:-Boka
8/2BussBuss, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 811 790:-Boka
8/2BussBuss, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valMer än 811 990:-Boka
8/2BussBuss, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt13 990:-Fullt
8/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valFullt14 290:-Fullt
8/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valFullt14 290:-Fullt
8/2BussBuss, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 490:-Boka
8/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valFullt14 590:-Fullt
8/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valFullt14 590:-Fullt
8/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 690:-Boka
8/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 690:-Boka
8/2BussBuss, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valMer än 815 090:-Boka
8/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt16 590:-Fullt
8/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt16 990:-Fullt
8/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt17 290:-Fullt
8/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valFullt17 490:-Fullt
8/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valFullt17 490:-Fullt
8/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 817 490:-Boka
8/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valFullt17 990:-Fullt
8/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valFullt17 990:-Fullt
8/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valMer än 818 290:-Boka
15/2BussBuss, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 811 790:-Boka
15/2BussBuss, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valMer än 811 990:-Boka
15/2BussBuss, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt val813 990:-Boka
15/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 290:-Boka
15/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 290:-Boka
15/2BussBuss, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 490:-Boka
15/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valFullt14 590:-Fullt
15/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valFullt14 590:-Fullt
15/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valFullt14 990:-Fullt
15/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valFullt14 990:-Fullt
15/2BussBuss, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valMer än 815 090:-Boka
15/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt val816 590:-Boka
15/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt16 990:-Fullt
15/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt17 290:-Fullt
15/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valFullt17 490:-Fullt
15/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 817 490:-Boka
15/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valFullt17 990:-Fullt
15/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valMer än 817 990:-Boka
15/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valFullt17 990:-Fullt
15/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valFullt18 990:-Fullt
22/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valFullt14 290:-Fullt
22/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valFullt14 290:-Fullt
22/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 490:-Boka
22/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 490:-Boka
22/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 590:-Boka
22/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 590:-Boka
22/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt16 590:-Fullt
22/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt16 990:-Fullt
22/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valMer än 816 990:-Boka
22/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 817 490:-Boka
22/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valFullt17 490:-Fullt
22/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 817 490:-Boka
22/2ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valMer än 817 990:-Boka
22/2KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valFullt17 990:-Fullt
22/2LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valMer än 818 290:-Boka
1/3KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt val813 490:-Boka
1/3KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 813 490:-Boka
1/3ArlandaDirektlyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt val813 890:-Boka
1/3ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 813 890:-Boka
1/3LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valFullt14 690:-Fullt
1/3LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valFullt14 690:-Fullt
1/3KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt15 790:-Fullt
1/3ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt16 290:-Fullt
1/3ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valFullt16 990:-Fullt
1/3KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valFullt16 990:-Fullt
1/3LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt16 990:-Fullt
1/3LandvetterFlyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valFullt17 490:-Fullt
1/3KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, halvpension, liftkort enligt valMer än 817 790:-Boka
1/3ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, halvpension, liftkort enligt valMer än 818 090:-Boka
1/3LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valFullt18 490:-Fullt
1/3LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, halvpension, liftkort enligt valFullt19 290:-Fullt
8/3KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valMer än 813 090:-Boka
8/3KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 813 090:-Boka
8/3ArlandaDirektlyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valMer än 813 490:-Boka
8/3ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 813 490:-Boka
8/3LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt val314 490:-Boka
8/3LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt val314 490:-Boka
8/3KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valMer än 815 490:-Boka
8/3KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 815 490:-Boka
8/3ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valMer än 815 990:-Boka
8/3ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 815 990:-Boka
8/3ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valMer än 816 490:-Boka
8/3KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valMer än 816 490:-Boka
8/3LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt val316 790:-Boka
8/3LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt val316 990:-Boka
8/3LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt val317 990:-Boka
15/3KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Lägenhet Civetta, liftkort enligt val811 611:-Boka
15/3KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valMer än 811 990:-Boka
15/3KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 811 990:-Boka
15/3ArlandaDirektlyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt valMer än 812 490:-Boka
15/3ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt valMer än 812 490:-Boka
15/3KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt13 990:-Fullt
15/3LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Esperia, frukostpension, liftkort enligt val613 990:-Boka
15/3LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel La Nava, frukostpension, liftkort enligt val613 990:-Boka
15/3ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt valFullt14 490:-Fullt
15/3KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 490:-Boka
15/3ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt valMer än 814 990:-Boka
15/3ArlandaDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valMer än 815 490:-Boka
15/3KastrupDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt valMer än 815 490:-Boka
15/3LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Alle Alpi, halvpension, liftkort enligt val615 990:-Boka
15/3LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Hotel Naturae Lodge, frukostpension, liftkort enligt val615 990:-Boka
15/3LandvetterDirektflyg, transfer, Alleghe, Sporthotel Europa, halvpension, liftkort enligt val616 990:-Boka

Hotell

Sporthotel Europa
Alleghes finaste hotell och det populäraste bland våra gäster. Vackert och rofyllt beläget precis vid sjön. Trevliga rum i varierande storlekar och mysig lobby vid receptionen där du kan koppla av med...
Hotel Alle Alpi
Alle Alpi ligger mitt i byn precis bredvid kyrkan som är belägen vid torget Piazza Kennedy. Från hotellet har du ca 200 meter till liften, 25 meter till skidbusshållplatsen, närhet till bankomat, apot...
Garni Esperia
Frukosthotell med bästa läget i byn. Inget hotell ligger närmare liften! Hotellet ligger bara ca 80 meter från liften och mitt i hjärtat av Alleghe. Frukosten innehåller det mesta som krävs för att gö...
Garni La Nava
Trevligt familjärt litet frukosthotell med den lugne Carlo som ägare. Hotellet ligger i centrum nära byns Enoteca (vinbar), kyrka och supermarket. Bara 300 meter till liften i Alleghe och endast 25 me...
Hotel Alla Posta
Detta hotell går bara att boka genom förfrågan. Ring 040-235010 eller skriv ett mail. Ett anrikt hotell i Caprile, 5 km från Alleghe, som drivs av familjen Pra sedan år 1868. Förutom två restauranger,...
Hotel Naturae Lodge
Helt nyrenoverat hotell på bästa läge i byn. Det är ägarna till Sporthotel Europa**** som köpt f.d. Hotel Alleghe och har nu totalrenoverat hela byggnaden och bytt namn. Man kommer behålla en del av H...