Arabba (IT)

Italiensk pärla i världens största skidområde

 

Om du vill bo mitt i det bästa av det bästa – då ska du åka till Arabba. I detta gigantiska skidparadis upplever du ständigt något nytt. Den genuina lilla byn ligger mitt i världens största skidområde, Dolomiti Superski, med sina totalt 120 mil pist, varav hela 500 km pist är sammanbyggd utanför hotelldörren. Alla våra hotell ligger med gångavstånd till det fräscha liftsystemet, som erbjuder gränslös skidåkning. Skidbussar och långa liftköer kan du glömma när du väljer Arabba. Dolomiternas rödlätta och klippiga bergstoppar gör dessutom åkningen till en maximal naturupplevelse som är svår att hitta någon annanstans. Här har du alltid möjlighet att njuta av god mat och dryck i någon av de trevliga bergsrestaurangerna. Vårt väl tilltagna veckoprogram skapar även möjligheter för en oförglömlig skidsemester. Detta, i kombination med byns härliga italienska charm, billiga lunch- och skidythyrningspriser samt trevliga hotell, gör Arabba till vårt populäraste resmål. Har du inte testat Arabba tidigare är det dags nu!

Pris från:
7 690:-
Dagar:8

Paketpris: Buss- eller flygresa, transfer, boende med frukost- eller halvpension, 6 dagars Dolomiti Superski-liftkort värde 294 € samt reseledarservice.

Boka resa

Skidåkning

Här finns möjligheter för all sorts skidåkning. Gillar du att glassa runt i de blåa och röda pisterna och varva skidåkningen med en god Aperol Spritz på en av de många uteserveringarna i solen? Eller föredrar du den tuffa åkningen och de svarta pisterna vid Portavescovo-berget? Med Arabba som utgångspunkt har du varje morgon din favoritåkning precis runt hörnet. De alltid välpreparerade pisterna tar dig snabbt till några av Italiens mest kända skidutflyktsmål.

Du upplever ständigt något nytt i Arabba

Till Arabba kan man åka år efter år utan att tröttna. Man kan alltid finna något nytt. Skidområdet Dolomiti Superski, med sina 120 mil pist varav 50 mil är sammanhängande, kryllar av kända backar och vackra utflyktsmål. Byn ligger intill det kända bergsmassivet Sella och vid foten av berget Portavescovo, som erbjuder Dolomiternas härligaste skidåkning. Söderut ligger glaciären Marmolada, som med sin flacka och långa röda pist ger en skidupplevelse man sent glömmer. I nordlig riktning kan man åka i Stenmarks gamla skär i Alta Badia och La Villa, precis intill Corvara. Detta området är känt för sina breda och lugna pister. Varför inte åka en av världens tio vackraste nedfarter, Hidden Valley vid Lagazuoi, och uppleva spåren från första världskriget? Ja, du märker själv, alternativen tar aldrig slut…

Både branta pister och behaglig skidåkning

Precis intill byn har du massor att välja på. Är du proffs har du verkligen kommit rätt, men likaså om du är här som nybörjare. Pisterna söder om byn finns på berget Portavescovo. Dessa är branta och många är svarta med goda möjligheter för off pist. Väster och norr om byn finner du varierad åkning med blå och röda pister. Du behöver inte vara orolig - Arabba är helt enkelt det bästa som finns i Dolomiti Superski.

Sella Ronda

Arabba ligger mitt i varvet av det välkända skidsafarit Sella Ronda. På en och samma dag kan man ta sig runt det stora bergsmassivet vilket innebär 42 km skidåkning och en del härligt trötta ben mot eftermiddagen. Vi passerar som ett pärlband bland annat Canazei, Selva, Val Gardena och Corvara utan att åka samma pist två gånger. Denna runda kan man åka på två håll. Antingen följer man de gröna eller de orangea skyltarna. Med våra guider åker vi alltid det orangea varvet eftersom att detta innebär fler underbara pister och mindre liftåkning. Här lunchar vi alltid på vårt eget favoritställe Piz Seteur som erbjuder god mat, ljuvlig utsikt och sköna solstolar.

Ski Tour Grande Guerra

Denna heldagsutflykt går i fotspåren av första världskriget, som till stor del utspelades bland bergen i Dolomiterna. Grande Guerra betyder just första världskriget på italienska. På en och samma dag transporterar vi oss totalt 72 km på skidor. Dagen börjar med att vi tar oss förbi Marmolada och åker den gömda ravinen Serrai du Sottoguda. Här har du upp mot hundra meter höga bergsväggar och galna isklättrare över huvudet. Längre fram, precis intill den gamla OS-byn Cortina, ligger bergstoppen Lagazuoi. Därifrån går den pist som är utnämnd att vara en av världens tio vackraste nedfarter, Hidden Valley. Ta kameran med dig, för här är naturupplevelsen total! Vi skidar vidare ner i dalen och där är det dags för nya upplevelser. Här ska vi tolka bakom muskelstarka ardennerhästar för att igen återkomma till backarna kring Arabba. Denna utflykt är ett måste för dig som älskar kombinationen av toppklassig skidåkning och fina vyer!

Glaciären Marmolada

Denna 3 343 meter höga glaciär ger dig skidåkning du sent kommer glömma! Efter endast tre liftar bort från Arabba står vi vid dalstationen Malga Ciapella, redo att ta kabinbanorna upp till toppen. På vägen upp, efter att vi tagit den andra kabinbanan, kan du passa på att besöka Europas högst belägna museum, som visar föremål och bilder från första världskriget i Dolomiterna. Väl högst uppe på toppen finns Madonna-grottan. Här har påven varit och välsignat berget. När det väl har blivit dags för att knäppa pjäxorna och spänna på sig skidorna har du 1,2 mil pist framför dig, hela vägen ner till dalstationen. Innan du tar dina första skär ner från den höga glaciären, rekommenderar vi dig att ta några foton. Denna utsikt över Dolomiternas dramatiska landskap får man inte någon annanstans!

Den gömda ravinen - Serrai di Sottoguda

I ravinen, Serrai di Sottoguda, är inte skidåkningen i fokus. Här har du chans att istället få en naturupplevelse utöver det vanliga. Om du följer med våra guider på utflykten till Marmolada, kommer vi därefter skida ner i ravinen, som har sin början i Malga Ciapella. Ravinen är endast cirka 30 meter bred och alldeles ovanför ditt huvud reser sig upp mot hundra meter höga bergsväggar. Se upp för modiga isklättrare som tar sig upp för de vackert frusna vattenfallen. Genom den kilometerlånga ravinen går en smal transportsträcka och vi glider bland annat förbi ett litet kapell. Som en avslutning på utflykten äter vi lunch på en mysig restaurang i byn Sottoguda som ligger precis vid ravinens mynning. En mycket trevlig utflykt som garanterat kan förstärka din semesterupplevelse.

Det gamla klostret - Santa Croce

Hur man kan placera en kyrka och ett kloster högst uppe på en bergssida är en gåta i sig. Men oavsett hur otillgängligt de än ligger så är denna utflykt en mysig avstickare från det stora skidområdet. Från världscupsorten La Villa tar vi oss i nordlig riktning mot det gamla klostret, som numera är ombyggt till en trevlig restaurang. Här kan du beställa in en god matbit tillsammans med ett glas vin och njuta i den tysta naturen. Passa även på att kika in i kyrkan, som ligger alldeles intill. Direkt efter lunchen väntar en glassig lång pist enda ner till dalbotten. Denna utflykt är ett skönt sätt att avsluta en oförglömlig skidsemester på.

Byn & nöjen

Arabba är resmålet för dig som älskar toppklassig skidåkning och trevligt boende med goda möjligheter att avnjuta ett gott glas vin tillsammans med ljuvlig mat. Här förekommer allt som oftast lugna kvällar istället för dans och fest enda in på småtimmarna. Arabba bjuder på härlig stämning i form av en blandning av den gamla Sydtyrolen och Italien. Byn har nämligen tidigare tillhört Österrike innan första världskriget. Men liksom många andra orter i området blev Arabba italienskt, då stora delar av Dolomiterna togs över av Italien efter kriget. Här finns de charmiga italienska hotellen och restaurangerna med den goda italienska maten. På byns få afterskiställen är det dock österrikisk musik som spelar i takt till en Birra Grande.

Restauranger

I byn finns en handfull besöksvärda restauranger, som serverar alltifrån stora pizzor till gastronomiska matupplevelser. På de trevliga pizzeriorna kan du få en smakrik pizza för så lite som 6 Euro. Om du vill lyxa till det kan du besöka Mickys Grill, som även innehar en stjärna i Guide Michelin. Deras väl omtalade grilltallrikar för två personer är nästan ett måste när du bor i Arabba. Köttet och biffarna är så stora och saftiga att de utan några problem räcker till tre personer. Här kan vi rekommendera husets egna röda vin, som håller god klass.

Du kan också besöka byns olika hotell för att äta din middag. De välkomnar alla gäster med öppna armar, även om du inte bor på hotellet. På hotellen serveras alltid minst tre rätter och salladsbuffé ingår innan dessa. Om endast en mindre måltid önskas, kan vi rekommendera att besöka Hotel Portavescovo. De serverar en gigantisk salladsbuffé med massor av olika varianter av sallad och grönt inför varje måltid. Storleken på buffén är fullt tillräcklig för att bli mätt och den trevliga serveringspersonalen ger dig även ett bra pris.

Afterski & barer

Det finns en handfull barer i Arabba, som serverar alltifrån öl och lokala viner till områdets populäraste drinkar Aperol Spritz och Hugo. Bar Peter är byns största och populäraste afterskiställe och bar, som ligger mitt i centrum. Här spelas österrikisk afterskimusik och stämningen är alltid på topp. En nykomling i Arabba är vinbaren Heidi. Här kan du beställa in gott lokalt vin och musserande i kristalltunna glas. I samma byggnad som Hotel Portavescovo ligger La Stube, en trevlig bar där du kan ta något gott att dricka och titta på italiensk fotboll. Om du är ute efter afterski mitt i backen ska du besöka Plan Boé. Här skiner solen på den stora uteserveringen vilket passar perfekt tillsammans med ställets specialitet, en kall Aperol Spritz. Efter afterskin återstår endast en flack pist hem till Arabba igen.

Affärer

Det finns två supermarket i Arabba. Utspridda på olika ställen i centrum finns en del sportaffärer. Bland annat Haglöfs har en egen butik med säsongsnya produkter.

Veckoprogram

Vårt väl tilltagna veckoprogram tillsammans med våra erfarna guider skapar möjligheten för dig att få ut så mycket som möjligt av din skidåkning och få en oslagbar semester. Samtliga skiddagar förutom onsdagar har vi nya utflyktsmål och destinationer. Vi åker alltifrån långa skidsafarin till mindre pistvisningar. Du behöver inte vara proffs för att hänga med på våra utflykter. Våra guider tar god hänsyn till våra gästers skidförmåga och ger dig möjligheten att åka i ditt eget tempo. Vid strålande solsken och lediga solstolar är mindre fikapauser obligatoriska. Vi rekommenderar att du följer med på våra pistvisningar. Förutom underbar skidåkning är det mycket trevligt att åka tillsammans med andra resenärer i grupp.

Veckoprogramet är preliminärt och kan ändras en del beroende på väder och vind, samt antalet resenärer på orten.

Lördag

Ankomst till hotellen.
Skiduthyrning på Arabba Ski Rental.

Söndag

Pistvisning i området kring San Cassiano, La Villa och Corvara. Samling nere vid Burz-liften klockan 09.30.

Måndag

Idag åker vi Skitour Sella Ronda. 42 km skidåkning på en och samma dag. Låt dig inte skrämmas av sträckan, denna utflykt kan alla följa med på. Samling nere vid Burz-liften klockan 09.30.

Tisdag

Skidåkning på glaciären Marmolada och i den gömda ravinen Serrai di Sottoguda. Samling nere vid Burz-liften klockan 09.00.

Onsdag

Fri skidåkning.

Torsdag

Utflykt till Cinque Torri och Passo Falzarego. Vi åker även Hidden Valley som är utsedd till en av världens vackraste nedfarter. Samling vid Burz-liften klockan 09.00.
Buss och hästkostnader på ca 7 Euro. Ingår ej i resans pris.

Fredag

Vi gör en avstickare från det stora systemet och åker till klostret Santa Croce. Samling nere vid Burz-liften klockan 09.30.

Lördag

Hemresa.

Afterski

Var vi ses på afterski efter våra utflykter meddelas dag för dag av guiderna.

Liftkort

Liftkortet är inkluderat i resans pris. I samtliga resor till Arabba ingår ett 6 dagars Dolomiti Superski-kort. Det är det största liftkortet man kan ha i Dolomiterna och gäller samtliga 1220 km pist! 
Vid bokningstillfället ska du ange om du eller någon i sällskapet är senior, junior eller barn. Då kan du få bra rabatter på liftkortspriset, som dras av på din totala resekostnad.

Rabatter för liftkort, säsong 2018

6 dgr Dolomiti Superski vuxen: ingår i resans pris
6 dgr Dolomiti Superski barn, född efter 25 nov 2009: -2500 kr
6 dgr Dolomiti Superski junior, född efter 25 nov 2001: -800 kr
6 dgr Dolomiti Superski senior, född före 25 nov 1952: -300 kr
 

7 dagars liftkort är endast möjligt då man väljer bussresa.
7 dgr Dolomiti Superski vuxen:
 +200 kr
7 dgr Dolomiti Superski barn, född efter 25 nov 2009: -2500 kr
7 dgr Dolomiti Superski junior, född efter 25 nov 2001: -750 kr
7 dgr Dolomiti Superski senior, född före 25 nov 1952: -150 kr
 

Ej liftkort: -2500 kr

Skiduthyrning

I Arabba är skidhyra mycket billigt om man jämför med andra skidorter i Alperna och i den Svenska fjällen. Vi hyr skidor på Arabba Ski Rental Service, som är beläget mitt i byn bredvid afterskistället Bar Peter. Här har GO Alpins gäster reducerade priser på hyra av skidor och pjäxor. På övrig utrustning som till exempel snowboard och hjälm, har GO Alpin 10 % på butikens ordinarie prislista. Inför säsongen har butiken utökat sitt sortiment bland hyrskidor och köpt in säsongsnya modeller. Här får du modern utrustning och snabb service av trevlig personal, till ett förmånligt pris!

Skidor i olika kategorier

Butiken graderar sina skidor med stjärnor. 5 stjärnor är för dig som gillar snabbare och mer avancerad skidåkning. 4 stjärnor är det mest hyrda alternativet och ger dig bra utrustning som passar all sorts skidåkning. 3 stjärnor är det enklaste alternativet och innebär utrustning som är lite mer lättåkt och anpassat för oerfarna skidåkare.

Skiduthyrning behöver man INTE föranmäla. Då vi vet hur många som ska hyra varje lördag meddelar vi uthyraren detta. Vi berättar vilken tid vi kommer så ha de gott om personal på plats för att lösa detta smidigt. Vi räknar ut antalet genom att se hur många som bokat skidfrakt. Övriga räknar vi med ska hyra.

I priserna nedan är rabatten inkluderad. Priserna avser vintern 2017/2018.

Endast skidor

                                    5-star        4-star        3-star        Junior       Mini
6 dagar                        € 98           € 73          € 53           € 29          € 27
Adderad hyrdag         € 17           € 12          € 11           € 8             € 7

Skidor + pjäxor

                                    5-star        4-star        3-star        Junior       Mini
6 dagar                        € 113         € 93          € 73           € 46          € 42
Adderad hyrdag         € 19           € 15          € 13           € 10             € 8

Skidservice

Butiken har även bra priser på skidservice. På dessa priser nedan har Go Alpins resenärer 10% rabatt:

Kanter                        € 17          
Vax                              € 9,50       
Kanter + vax              € 22                             
Full service                 € 31

Skidskola

För dig som behöver slipa på tekniken eller har barn som håller på att lära sig finns det mycket bra skidskola i Arabba. Vi rekommenderar Scuola Sci & Snowboard Arabba som har duktiga instruktörer och humana priser. Det finns både privatlektioner och grupplektioner för såväl vuxna som barn. Lektionerna är på engelska, tyska eller italienska.

Privatlektioner 2017

Nedan syns priserna för privatlektioner. Priserna är desamma för både barn och vuxna. Lektionerna varar i 55 minuter.

Tider                  9.00 – 10.00      10.00 – 13.00    13.30 – 15.30    15.30 – 16.30
Högsäsong        42 €                   42 €/ h               39 €/ h                35 €      
Lågsäsong         39 €                   39 €/ h               37 €/ h                33 €

Grupplektioner för barn 2017

Grupplektioner passar bra för barn då lärarna låter barnen åka skidor tillsammans på ett lekfullt och roligt sätt. Om du har mer än ett barn i kursen får du 10 % rabatt för det andra barnet och 15 % rabatt för övriga barn.

Antal dagar                          Timmar             Högsäsong             Lågsäsong
6, söndag – fredag                23                       190 €                       180 €
5, måndag – fredag               21                       179 €                       172 €
5, söndag – torsdag              17                       168 €                       159 €
3, måndag – onsdag             9                          125 €                       117 €
3, söndag – tisdag                 8                          115 €                      110 €

Söndag: 11.00 – 13.00
Måndag, tisdag och onsdag: 10.00 – 13.00
Torsdag: 10.00 – 16.00
Fredag: 10.00 – 16.00

Högsäsong: 5 februari – 18 mars
Lågsäsong: 8 januari – 4 februari och 19 mars – säsongsslut

OBS! Vi reserverar oss för att skidskolan ändrar priserna.

Pistkartor

Då du bor i Arabba har du hela 500 km pist att välja bland. Helt enormt stort och du kommer inte hinna med allt på en vecka. Kanske hälten. Här finns de pistkartor som du kommer ha nytta av under din resa hit. De olika områdena bildar tillsammans stora delar av det enorma Dolomiti Superski.

Arabba

Här är en överblickskarta över Arabba och de intilliggande dalarna. Man ser bland annat glaciären Marmolada, det enorma bergsmasivet Sella och dalen Val Gardena.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Canazei & Campitello

Dessa områdena ligger på andra sidan det stora passet, Pass Pordoi, som skiljer Canazei och Arabba åt. Här åker vi bland annat då vi åker Sella Ronda.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Val Gardena

Dalen ligger på andra sidan Sella jämfört med Arabba. Här finns bland annat världscupsbacken från världscupen som hålls en gång varje vinter i Val Gardena.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Corvara

Arabbas granndal. Dalen är känd för sina flacka och glassiga backar. Här finns även den kända Stenmarks-backen Gran Risa.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Civetta

När man bor i Arabba har man även tillgång till Alleghes skidområde, Civetta med sina 80 km vackra pister. För att ta sig dit åker du en gratis skidbuss i cirka 20 minuter.

Klicka på bilden för att förstora kartan.

Resmålsfakta

När man bor i Arabba åker man även skidor i dalen Alta Badia, dalen Val Gardena, vid orterna Canazei och Campitello samt på glaciären Marmolada. Dessa fyra områden är sammanbyggda och du når alla med perfekt utgångspunkt från Arabba. 500 km pist utan behov av en enda skidbuss! Nedan finner du lite intressant fakta om skidområdet samt byn.

Arabba

Pist: 500 km
Blåa pister: 69 st
Röda pister: 107 st
Svarta pister: 17 st
Antal liftar: 187 st
Högsta åkhöjd: 3270 m
Fallhöjd: 1700 m
Kapacitet: 160.000 personer/ timme
Längdåkning: 58 km (vid Marmolada och Corvara som ligger intill)
Snowboardpark: ja

Dolomiti Superski

Pist: 1220 km
Blåa pister: 366 km
Röda pister: 732 km
Svarta pister: 122 km
Antal liftar: 497 st
Högsta åkhöjd: 3270 m
Fallhöjd: 1800 m
Kapacitet: 592.000 pers/ timme
Längdåkning: 237 km
Snowboardpark: ja

Övrigt

Transfertid från Venedig: 2 h och 45 min
Transfertid från Verona: 3 h och 30 min
Badhus: nej
Barer/ nattklubbar: 3 st
Restauranger: 8 st
Uthyrning av skidutrustning: ja
Skidskola: ja
Språk i skidskolan: Engelska, tyska, italienska
Byns höjd: 1610 m
Foto för liftkort: endast för barn under 8 år

Så tycker våra gäster

Så här tycker våra gäster om våra resor till Arabba. Statistiken är hämtad från vår utvärderingsenkät, våren 2015.

1 = dåligt, 2 = mindre bra, 3 = godkänt, 4 = bra, 5 = mycket bra.

Vad tyckte du om byn?                            Vilket betyg ger du                                  Hur upplevde du vår
                                                                    skidområdet?                                           guides servicekänsla?

Vad är ditt helhetsintryck                        Hur upplevde du                                   Kan du tänka dig att
av resan?                                                    liftköerna?                                              resa med GO Alpin igen?

 

Karta

Avgångar & priser

sida 1 av 16

AvresaAvreseortHotellPlatserFrån pris
27/1StockholmHotel Garni EmmaFullt10 790:-Fullt
27/1StockholmHotel Garni MarilenaFullt10 990:-Fullt
27/1MalmöregionenGarni Royal
Prissänkt 500 kr!
Fullt10 990:-Fullt
27/1StockholmHotel Garni MonikaFullt11 090:-Fullt
27/1StockholmGarni RoyalFullt11 490:-Fullt
27/1StockholmGarni BellavistaFullt11 890:-Fullt
27/1StockholmChalet BarbaraFullt11 990:-Fullt
27/1StockholmGarni SerenaFullt11 990:-Fullt
27/1StockholmHotel PortavescovoFullt13 690:-Fullt
27/1StockholmHotel MalitaFullt13 990:-Fullt
27/1StockholmSporthotel ArabbaFullt16 790:-Fullt
AvresaAvreseortHotellPlatserFrån pris
3/2MalmöregionenHotel Garni Emma
Prissänkt 1000 kr!
59 990:-Boka
3/2GöteborgHotel Garni Emma
Prissänkt 1000 kr!
610 290:-Boka
3/2StockholmHotel Garni Emma210 790:-Boka
3/2GöteborgGarni Royal
Prissänkt 1500 kr!
310 990:-Boka

Hotell

Hotel Portavescovo

Hotel Portavescovo

Detta trevliga trestjärniga halvpensionshotell är det mest populära hotellet i Arabba bland våra gäster. Gillar du att träffa andra svenska resenärer på skidr...
Hotel Al Forte

Hotel Al Forte

Mer information om detta nya hotell kommer inom kort. 
Hotel Malita

Hotel Malita

Mycket trevligt hotell i rätta alpstilen mitt i centrum av Arabba. Hotellet har fina rum och en fantastisk relaxavdelning. I relaxavdelningen finns jacuzzi (10 Euro för 15 min), finsk o...
Hotel Olympia

Hotel Olympia

Hotel Olympia ligger på solsidan med vacker utsikt över byn. Hotellet har fina rum, alla med dusch/ bad, WC, telefon, safe och TV. Du kan koppla av i deras stora sällskapsrum som bland...
Sporthotel Arabba

Sporthotel Arabba

Troligen Arabbas finaste hotell. Hotellet ägs av Familjen Pra sedan 1971 då hotellet byggdes. Familjen äger även Chalet Barbara som ligger ca 200 meter promenad från Sportho...
Chalet Barbara

Chalet Barbara

Detta mysiga frukosthotell ägs av familjen Pra, som även äger det flotta Sporthotell Arabba som ligger 200 meter ner mot centrum. Chalet Barbara är beläget ungefär 50 met...

Chalet Panorama

Chalet Panorama är Hotel Olympias lägenhet. Lägenheterna ligger intill hotellet och frukost och middagar kan köpas mot extra kostnad. Man slipper gå i pjäxor och bära på sin skidutrustning till och fr...
Hotel Garni Marilena

Hotel Garni Marilena

Hotel Garni Marilena är ett frukosthotell som ligger centralt i byn mitt emot kyrkan. Njut varje dag av en bra frukost och trevliga rum. Från hotellet är det bara 100 meter till liftar...
Garni Serena

Garni Serena

Garni Serena är ett relativt nybyggt hotell och stod klart år 2003. Det upplevs fortfarande som nytt! Hotellet håller mycket god klass med fantastiska rum och en underbar relaxav...
Garni Royal

Garni Royal

Garni Royal är ett prisvärt frukosthotell med en mysig nyrenoverad frukostmatsal. Här serveras frukosten dagligen som buffé. Rummen är fräscha, alla med helkaklade badr...
Garni Bellavista

Garni Bellavista

Garni Bellavista är ett frukosthotell som ligger cirka 400 meter från centrum och liftarna. Hotellet ägs av samma ägare som Hotel Portavescovo, som ligger alldeles vid pisten. N&a...

Garni Monti Pallidi Corvara

Frukosthotell beläget på huvudgatan mittemot turistbyrån och gångavstånd till en av huvudliftarna. Fräscha rum, alla med WC, dusch/bad och TV.  
Hotel Garni Monika

Hotel Garni Monika

Mysig litet frukosthotell med 12 rum. Många stamgäster återkommer år efter år till detta hotell, därför är hotellet ofta fullbokat. Fru Monika och hennes fa...
Hotel Evaldo

Hotel Evaldo

Detta hotell kan endast bokas via telefon 040-235010. Mycket fint hotell som ligger strax utanför centrum av byn. Med privat shuttle-buss från hotellet till liften, slipper man promenera ti...
Hotel Garni Emma

Hotel Garni Emma

Trevligt frukosthotell mitt i centrum av Arabba. Alla rum med dusch och WC. Hotellet ägs av en familj där mamma Nadia tar mycket väl hand om sin gäster. Storleken på hotellet...
Hotel Granval i Corvara

Hotel Granval i Corvara

Mycket trevligt frukosthotel i centrala Corvara. Ägs av en familj sedan väldigt lång tid tillbaka. Rummen är rena och fräscha och frukosten är bra. Det är gån...